Dining week i Meyers Deli
I uge 7 tager Meyers Deli del i Dining week og serverer en velsmagende 3-retters menu
Vores Deli på Frederiksberg tager del i festlighederne, når Dining Week løber af stablen i uge 7.
Sammen med en lang række af byens øvrige restauranter, inviterer vi indenfor til tre retter mad til en ganske fornuftig pris - med mulighed for at tilkøbe en afstemt vinmenu.
Menuen i år er:
FORRET
Saltbagt kulmule
Bagte løg, syltede tragtkantareller, ølands-croutons og lun safranmayo
***
HOVEDRET
Unghanebryst fra friland
Selleripuré med brunet smør, kål fra Birkemosegaard og timiansky
Bagte rodfrugter vendt med løvstikke
***
DESSERT
Lun chokoladekage
Brændt karamelcreme, syltet pære og pistacieis
DKK 215.
Sammen med en lang række af byens øvrige restauranter, inviterer vi indenfor til tre retter mad til en ganske fornuftig pris - med mulighed for at tilkøbe en afstemt vinmenu.
Menuen i år er:
FORRET
Saltbagt kulmule
Bagte løg, syltede tragtkantareller, ølands-croutons og lun safranmayo
***
HOVEDRET
Unghanebryst fra friland
Selleripuré med brunet smør, kål fra Birkemosegaard og timiansky
Bagte rodfrugter vendt med løvstikke
***
DESSERT
Lun chokoladekage
Brændt karamelcreme, syltet pære og pistacieis
DKK 215.
Navn skal udfyldes.