BESKRIVELSE

Til den lille kulturnat byder vi velkommen til forskellige små kulinariske events, som alle har til formål at inspirere den yngre generation til at udforske maduniverset i endnu højere grad. Vi har følgende på programmet: 

TORTILLAS
I Meyers Madhus er vi glad for verdenskøkkenerne, og til den lille kulturnat lukker vi dørene op til det sydamerikanske af slagsen. Du får lov til at fremstille dine egne tortillas af majsmel, som slår supermarkedets versioner med længder, og bagefter boltrer vi os i tomater og krydderurter, når vi skal frembringe frisk, chunky salsa.


SKAB DIN EGEN KRYDDERIBLANDING
Krydderier findes i mange afskygninger og kan løfte simple retter til nye niveauer. Vi finder mortere og hele krydderier frem, og så er det op til jer at støde jeres egen krydderiblanding.
Vi guider jer til de gode miks, men der er også fri leg til at sammensætte smage. Til sidst brænder vi krydderierne af på en tør pande, så I for alvor oplever intensiteten af, hvad friskstødte krydderier kan. Hvem ved, måske kan I sammensætte en helt ny blanding, der slår karry med længder?

GÆT EN GRØNTSAG
Hvordan ser rosenkål egentlig ud? Og hvilken form har et græskar? Vi skal gætte grøntsager, så du kan teste dit kendskab til det grønne univers. Der bliver mulighed for at føle, dufte og kigge, ja, du kan tilmed få lov at lytte til grøntsagerne, hvis det kan hjælpe dig til at gætte, hvad det mon er for en grøn fætter, du har i hænderne. Det dygtigste grøntsagshoved præmieres med flotte præmier

KVÆRN KORN
Vi disker op med hele kerner fra forskellige kornarter, og stiller vores hånddrevne kværne op til fri afbenyttelse, så junior kan kværne sit egen mel og tage det med hjem og bage. Men vær klar på at smøge ærmerne op, for det er hårdt arbejde at male mel med de bare næver

BAG SNOBRØD I KANELVERSIONEN
Vi tænder op i bålfadene og sørger for rigelige mængder dej, så alle kan varme sig ved ilden, mens de bager snobrød pyntet med kanelsukker


Aktiviteterne vil køre løbende i tidsrummet mellem klokken 16 – 20 og har en varighed af ca. 15-20 minutter. På grund af antallet af maskiner og remedier, vil der være et begrænset antal deltagende ad gangen. Vi arbejder efter først til mølle-princippet.

Du kan købe billetter her: https://www.kulturnatten.dk/da/Kulturnatten/Information/billet

Vælg dato og billetter

  • Fre. 13. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 16:00 - 20:00

Book din plads

pers.

0,- pr person

pers.

0,- pr person