BESKRIVELSE

Der er mange ting, et søndagsramt menneske kan have glæde og gavn af: Søde kys, bløde toner, sprøde hapser og gode venners lag. Det er heldigvis fire af grundingredienserne i konceptet ’Brunch & Jazz’ hos Meyers i Operaen.

En søndag inviterer Meyers i Operaen gæsterne helt op under foyertaget, og serverer søndagslykke i smag såvel som lyd. En jazztrio spiller op til brunch med havneudsigt, hvor I kan gå om bord i alt fra Eggs Benedict og arme riddere til chia grød, bagværk og smør med chokolade. Vi slår de grønne toner an med svamperillette, spinattærter, salater og syltede sager, men der bliver også plads til mere klassiske elementer som charcuteri, røget laks og pølser.

Skal I med til bords, når vi forvandler søndagsblues til jazzet søndagsbrunch? Der er kun et begrænset antal pladser til rådighed. Brunchen foregår i to seatings. Hver seating varer 1 time og 45 minutter. Der spilles jazz i begge runder.

Den første fra kl. 10.00 til 11.45. 
Den anden fra kl. 12.15 til 14.00.

MUSIKKEN 

AK & All That Jazz trio

Sangerinden Anne Kristine’s vokal er klart farvet af kærligheden til de “store amerikaner”, Ella

Fitzgerald , Diana Krall, Nathalie Cole, Anita O`Day m.fl. Med en meget nærværende og varm udstråling, samt stor professionalisme, lykkes det oftest AK, at skabe en yderst intim stemning, hvor den uomtvistelige musikalitet og det gode showmanship er garant for en fed musik oplevelse.

Repertoiret bærer præg af en rigtig New Orleans Gumbo - Hot & Sweet - musik med intensitet og

spilleglæde, swing, latin og ballader.

AK & all that Jazz er også 2 af de mest skattede og benyttede solister på den hjemlige scene.

Rytmegruppen: Marko Martinovich, Marc Davis, har fungeret som akkompagnement

bag nationale og internationale solister i et utal af sammenhænge, og samtlige medlemmer af orkesteret har spillet, samt indspillet på kryds og tværs igennem de sidste 30 år. Sammen med AK nyder de i denne konstellation, at spille “klassikerne” i egne arrangementer, med indforstået

nærvær og glæde.PRIS 395 kr pr seating pr person. 
Børn 2-12 halv pris. Under 2 år gratis.

OPDATERING 23.FEBRUAR ER NU UDSOLGT. DER ER STADIG BILLETTER TIL 19. APRIL.

Musikken 15.december
Oplev den travle jazzguitarist Jacob Fischer, som er en af de mest efterspurgte jazzmusikere i Danmark. Selvom han har travlt med en international karriere i både USA, Japan og Europa, vil han denne søndag fylde Operaens foyer med gnistrende soloer og alsidigt spil. Jacob akkompagneres af bassist Mathias Petri og jazzsanger Anne Kristine Lauritzen, hvis sang er farvet af kærlighed til store amerikanske sangerinder som fx Ella Fitzgerald. 

Repertoiret bærer præg af en rigtig New Orleans Gumbo - Hot & Sweet - musik med intensitet og spilleglæde, swing, latin og ballader. Denne søndag kommer der et lille drys af julenumre også.

Musikken til 23.02 & 19.04 er ikke fastlagt endnu.

Vælg dato og billetter

 • Søn. 23. feb

  Meyers i Operaen, kl. 10:00 - 11:45

 • Søn. 23. feb

  Meyers i Operaen, kl. 12:15 - 14:00

 • Søn. 19. apr

  Meyers i Operaen, kl. 10:00 - 11:45

 • Søn. 19. apr

  Meyers i Operaen, kl. 12:15 - 14:00

Book din plads

pers.

395,- pr person

pers.

395,- pr person