BESKRIVELSE

Der er mange ting, et søndagsramt menneske kan have glæde og gavn af: Søde kys, bløde toner, sprøde hapser og gode venners lag. Det er heldigvis fire af grundingredienserne i konceptet ’Brunch & Jazz’ hos Meyers i Operaen.

Søndag den 15. december inviterer Meyers i Operaen gæsterne helt op under foyertaget, og serverer søndagslykke i smag såvel som lyd. En jazztrio spiller op til brunch med havneudsigt, hvor I kan gå om bord i alt fra Eggs Benedict og arme riddere til chia grød, bagværk og smør med chokolade. Vi slår de grønne toner an med svamperillette, spinattærter, salater og syltede sager, men der bliver også plads til mere klassiske elementer som charcuteri, røget laks og pølser.

Skal I med til bords, når vi forvandler søndagsblues til jazzet søndagsbrunch? Der er kun et begrænset antal pladser til rådighed. Brunchen foregår i to seatings. Hver seating varer 1 time og 45 minutter. Der spilles jazz i begge runder.

Den første fra kl. 10.00 til 11.45. 
Den anden fra kl. 12.15 til 14.00.

PRIS 395 kr pr seating pr person. 
Børn 2-12 halv pris. Under 2 år gratis.

Musikken: 
Oplev den travle jazzguitarist Jacob Fischer, som er en af de mest efterspurgte jazzmusikere i Danmark. Selvom han har travlt med en international karriere i både USA, Japan og Europa, vil han denne søndag fylde Operaens foyer med gnistrende soloer og alsidigt spil. Jacob akkompagneres af bassist Mathias Petri og jazzsanger Anne Kristine Lauritzen, hvis sang er farvet af kærlighed til store amerikanske sangerinder som fx Ella Fitzgerald. 

Repertoiret bærer præg af en rigtig New Orleans Gumbo - Hot & Sweet - musik med intensitet og spilleglæde, swing, latin og ballader. Denne søndag kommer der et lille drys af julenumre også.Vælg dato og billetter

  • Søn. 15. dec

    Meyers i Operaen, kl. 10:00 - 11:45

  • Søn. 15. dec

    Meyers i Operaen, kl. 12:15 - 14:00

Book din plads

pers.

0,- pr person

Book plads
pers.

0,- pr person

Book plads
Tilbage

Brunch & Jazz i Operaen

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet