Vegetarisk Konfirmationsbuffet

Bestil her

Vegetarisk konfirmationsbuffet 2024

Til årets konfirmationsfest tilbereder vi en farverig, vegetarisk buffet, der hylder det danske forår og sætter årets første grøntsager i fornemt selskab med saftig svampepaté og sprødt surdejsbrød. Glæd jer til en velsmagende rundtur i planteriget, hvor både konfirmanden og festens ældste gæster klapper i hænderne. 

 

  • Leveres til døren

    Vi leverer lige til døren i Storkøbenhavn

  • Vælg den vegetariske menu i bestillingen

  • Bestil senest 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12:00

Catering til konfirmation 2024

Uanset om titlen på indbydelsen siger konfirmation, humanistisk konfirmation eller nonfirmation, så vil det være en anledning til at samle familie og venner til fejring af det unge menneske, der nu træder ind i de voksnes rækker. Til en sådan begivenhed er det kærkommen at kunne invitere til en indbydende konfirmationsbuffet, hvor gæster kan servicere sig selv og fylde deres tallerkener alt efter smag og behag. Meyers kokke har derfor skabt en lækker og smagfuld konfirmationsbuffet, som falder i en hver konfirmands smag og giver dig tid til at nyde fejringen af dit barns store dag. 

Vegetarisk konfirmationsbuffet ud af huset

Igennem den seneste årrække er mange unge i konfirmationsalderen blevet mere bevidste om miljø og ernæring, hvilket også afspejler sig i deres dagligdag. I Meyers sætter vi pris på bevidste valg i forhold til kost, og vi har derfor med glæde udviklet en vegetarisk konfirmationsbuffet til foråret 2024, som kan afspejle konfirmandens valg på den festlige dag. Vores kokke her hos Meyers sørger for fyldige salater og vegetariske alternativer, og vores bagere leverer det saftige brød, så selv den kød-elskende onkel på ej skal frygte ikke at blive mæt. 

 
Hvis din konfirmand ønsker en grøn menu til sin konfirmation 2024, er vores vegetariske konfirmationsbuffet derfor det oplagte og velsmagende valg til fejringen af den store dag. Meyers konfirmationsbuffet vil uden tvivl imponere konfirmanden så vel som konfirmationsgæsterne. 

Den bedste konfirmation

Er det ikke alle dine gæster, der er vegetarer? Så frygt ej. Du kan nemlig kombinere den vegetariske konfirmationsbuffet med den klassiske konfirmationsbuffet, der indeholder kød. Det gør du på enkelt vis, når du er i gang med at indtaste din bestilling til konfirmationsfesten 2024. 
Husk også, at vi kan hjælpe dig med personale til håndtering af konfirmationsmaden, så du får mere tid og overskud til at nyde dit barns store dag. Vi anbefaler, at du booker personale, hvis du inviterer over 20 gæster til fejringen af konfirmanden eller nonfirmanden. Herefter er der blot tilbage at sørge for tale, underholdning til konfirmationen og at se frem til en den perfekte konfirmationsfest.