Se menuen her

Meyers nytårsmenu 2020

nytårsaften vinmenu castellroig

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 365,-pr. person

Få svar på dine spørgsmål

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det. 

Følg vejledningen for opvarmning og anretning.

 

Denne menu leveres d. 30/12 i hele landet (dog kun til brofaste øer) i tidsrummet 6-17.

Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse. 

Vores kokke har udtænkt, tilberedt og pakket maden, så det er klart til d. 31/12. Husk at opbevare maden på køl så snart du har mulighed for det.

Pris for levering: 50,- 

Denne menu skal bestilles senest d. 27/12 inden klokken 12:00 

 

Bestil her på siden eller ring på tlf. 39 18 69 00.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Vores kokke har også sammensat en vegetarisk nytårsmenu. Du finder den længere oppe på denne side i fanen ved siden af den klassiske menu, og du angiver i bestillingsflowet, hvor mange kuverter af hver menu, du ønsker. 
Det er ikke muligt at kombinere retter fra den almindelige og retter fra den vegetariske menu. Menuerne er fastlagte pr. kuvert.

 

Vores kokke har sammensat en 2-retters nytårsmenu til børnene, som du kan købe som tilvalg. Du finder den længere oppe på denne side under fanen 'Børnemenu'. Tilvælg ønskede kuverter i bestillingsflowet.

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Nytårsmenu 2020

Er du klar med årets nytårsmad? Ud over høje forventninger til festlige og traditionsrige indslag i aftenens løb, vil der for mange også være et stort fokus på årets nytårsmenu. Mad til nytårsaften skal udstråle dét ekstra ved både at behage samt imponere dine gæster med sin velsmag og elegante anretning. Det er dog de færreste, der har lyst til at bruge den fornødne tid, som det kræver for at få nytårsmenuen til at leve op til disse forventninger. Her er der naturligvis hjælp at hente, så du slipper for tunge indkøb, lange timer i køkkenet og i stedet får tid til at nyde årets fest i selskab med dem, du har kær. Lad vores kokke tilberede din nytårsmenu 2020 og læn dig trygt tilbage med udsigten til en nem nytårsaften.

Årets sidste dag er på en og samme tid en dag, hvor vi forventningsfulde ser frem mod det kommende år, så vel som det er en dag med fejring og et tilbageblik på det år, der nu lakker mod ende. Netop derfor anser mange mennesker nytårsaften som årets fest. Det er en fest, hvor der er taget kærligt hånd om hver en detalje og traditioner holdes i hævd - Dronningens nytårstale, farverigt fyrværkeri, den boblende fornemmelse af champagne på læberne og rådhusklokkernes spil ved midnat, for blot at nævne nogle få af dem.

En klassisk eller vegetarisk nytårsmenu 2020

Meyers kokke bruger altid årstidens bedste råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores velsmagende menuer, og maden til nytårsaften 2020 er ingen undtagelse. Kokkene har skabt tre indbydende nytårsmenuer til fejringen af årets sidste fest – Den klassiske, vegetariske og den til børnene. 

Bestiller du Meyers nytårsmenu med kød kan du servere en smagfuld bisque med brud af krabbekød, frisk æble og syltet fennikel. Den cremede bisque toppes med en intens urteolie og serveres med en lækker surdejsbolle. Når du og dine gæster har nydt forretten og diskuteret det forgangne når, kan du servere hovedretten til nytårsmenuen 2019, som byder på mør tournedos af dansk oksemørbrad. Hertil kommer det perfekte tilbehør til oksemørbraden nytårsaften -  en luftig kartoffelcreme med konfiteret persillerod og saltet citron, langtidsbagte rødbeder med røget olie og tyttebær samt en afbalanceret trøffelsauce. Nytårshovedretten toppes af med en crumble af ristet løg og kartoffel med pulver af tørrede Karl Johan-svampe og frisk timian. Sidste, men ikke mindst, afslutter I festmåltidet med en intens chokolademousse med havsalt. Nytårsdesserten er toppet med hvid chokoladecreme, knuste småkager med orange samt blomster samlet i sommer.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2020 her.  

Meyers nytårsmenu til børn 

Nytårsaften er i høj grad også en fest for de yngste, og derfor har vi sammensat en menu, der falder i børnenes smag. Den 3-retters nytårsmenu til børnene byder på en jordskokkesuppe med timian, sprødstegt bacon og en surdejsbolle til forret. Børnehovedretten til nytår består af et mørt kyllingelår serveret med en luftig kartoffelmos rørt med smør, mild skysauce med økologisk fløde samt snack grønt. Som afslutning på en dejlig børnemenu får de serveret samme dessert som de ældste, nemlig den lækre chokolademousse med havsalt.

Modtag en helstøbt nytårsaften

Er tiden, der ikke til indkøb af kransekage og vin, der matcher maden? Lad dig ikke forstyrre af det, men lad i stedet vores konditori samt vinkendere stå for de sidste detaljer. Som tilvalg til de 3-retters nytårsmenuer, kan du som tilvalg bestille kransekage a 4 stk. pr. bestilling samt en vinmenu med 6 flasker nøje udvalg vin. Du får to flaske Cava Corpinnat Brut Reserva (2017), to flasker Chablis Sainte Clair Jean Marc Brocard (2018, Øko) samt to flasker Priorat Formiga de Vellut (2016, Øko).

Nytårsmenu til levering i hele landet

Meyers tre nytårsmenuer kan bestilles til afhentning til min. 2 personer. Vi har tre lokationer fordelt rundt om i København, hvor udlevering af vores nytårsmenuer vil finde sted d. 31/12. Du vælger selv, hvor du vil hente din nytårsmenu, når du bestiller din nytårsmenu. Hvis du køber min. 4 kuverter, kan du få dine nytårsmenuer leveret til døren, uanset hvor du befinder dig. Meyers leverer nemlig årets nytårsmenuer til hele landet. Du kan dermed få nytårsmenu ud af huset til alt fra København til Århus. Med leveringen af mad følger en udførlig guide til, hvordan du enkelt og nemt skal varme og anrette den lækre nytårsmad. Så er du klar til at nyde en festlig aften og springe ind i 2020 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen.

Godt nytår fra alle os hos Meyers – Vi glæder os til at levere maden til din nytårsaften!