Menu

Vælg mellem eller kombiner vores klassiske menu og den vegetariske menu.

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 395,-pr. person

Meyers 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Nytårsmenu 2021

Få svar på dine spørgsmål

Bestillingsfrist - Levering

Bestil nytårsmenuen senest mandag d. 27. december kl. 12:00 for levering.

 

Bestillingsfrist - Afhentning

Bestil nytårsmenuen senest tirsdag d. 28. december kl. 12:00 for afhentning. 
  

(med forbehold for udsolgt)

 

Fra 4 kuverter. 

 

Vi leverer nytårsmenuen til hele landet d. 30/12.

Dog kun til brofaste øer (i engangsemballage). 

- Pris for levering: 75,- til Sjælland og 150,- til Fyn og Jylland. 

- Dagen inden leveringen modtager du en sms med et estimeret leveringstidspunkt (2 timers interval)

 

Fra 2 kuverter. 

 • I år kan du afhente din nytårsmenu fra følgende lokationer:
 • - Meyers Køkken København, Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn
  - Meyers Spisehus, Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby 
 • - Meyers Køkken Århus, Sletvej 34, 8310 Tranbjerg

 

Afhentning kan ske fredag d. 31. december ml. kl. 10-14.

 

 

Du kan justere, ændre antallet, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før leveringsdagen inden kl. 12.

Log ind på din bestilling her

 

Det er kun muligt at annullere bestillingen, hvis det er inden for deadline, som er 4 dage før levering inden klokken 12.00.

Vil du annullere bestillingen, kan du kontakte kundeservice indenfor åbningstiden telefonisk.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det. 

Følg vejledningen for opvarmning og anretning.

Årets nytårsmenuer 2021 markerer startskuddet på det helt nyt samarbejde i vores cateringkøkken.

 

Vi har i år indgået et nyt samarbejde med to dedikerede landmænd fra Vestjylland, som leverer økologisk oksekød til årets nytårsmenu. På deres to gårde arbejder de i overensstemmelse med den omkringliggende natur, dyrenes velbefindende og med fokus på økologi og bæredygtighed.

I bestillingen kan du vælge hvor mange vegetariske nytårsmenu-kuverter, du ønsker at bestille.

Se den vegetariske menu længere oppe på produktsiden.

 

Nytårsmenuen leveres i engangsemballage. Her skal du skal selv opvarme og anrette maden. Find vejledningen her.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

 • Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
 • Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000  

                
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

 • Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
 • Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
 • Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
 • Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Nytårsmenu 2022

Er du klar med årets nytårsmenu? 

Ud over høje forventninger til festlige og traditionsrige indslag i aftenens løb, vil der for mange også være et stort fokus på årets nytårsmenu. Nytårsmenuen skal udstråle dét ekstra ved både at behage samt imponere dine gæster med sin velsmag og elegante anretning.

Det er dog de færreste, der har lyst til at bruge den fornødne tid, som det kræver for at få nytårsmenuen til at leve op til disse forventninger. Her er der naturligvis hjælp at hente, så du slipper for tunge indkøb, lange timer i køkkenet og i stedet får tid til at nyde årets fest og nytårsmad i selskab med dem, du har kær.

Lad vores kokke tilberede din nytårsmenu 2022 og læn dig trygt tilbage med udsigten til en nem nytårsaften.

Årets sidste dag er på en og samme tid en dag, hvor vi forventningsfulde ser frem mod det kommende år, så vel som det er en dag med fejring og et tilbageblik på det år, der nu lakker mod ende. Netop derfor anser mange mennesker nytårsaften som årets fest. Der er selvfølgelig ændrede forhold og nytårsfesten bliver måske ikke så stor som den plejer, men det kan blive en fantastisk fest med dine nærmeste. 

Det er en fest, hvor der er taget kærligt hånd om hver en detalje og traditioner holdes i hævd - Dronningens nytårstale, farverigt fyrværkeri, den lækre nytårsmenu, nytårspynt, den boblende fornemmelse af champagne på læberne og rådhusklokkernes spil ved midnat, for blot at nævne nogle få af dem.

Det er en uden tvivl en magisk aften og vi vil gerne være med til at sætte fokus på nærvær og festlig hygge ved at sørge for nytårsmenuen til jeres nytårsfest.

Få en udsøgt nytårsmenu udefra, og bestil nytårsmenuen her hos Meyers. 

En klassisk eller vegetarisk nytårsmenu 2022

Meyers kokke har som altid kvalitet i fokus og har sammensat en fantastisk nytårsmenu. De bruger altid årstidens bedste råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores velsmagende menuer, og maden til nytårsmenuen 2022 er ingen undtagelse. Kokkene har skabt tre indbydende nytårsmenuer til fejringen af årets sidste fest – den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenu og nytårsmenuen til børnene. Så du kan vælge lige den nytårsmenu, der passer dig og dine gæsters behov.

Bestiller du Meyers klassiske nytårsmenu kan du servere en røget torsk serveret på lun boghvedevaffel med hummeremulsion. Retten toppes med spæde brøndkarseskud og syltet fennikel. Når du og dine gæster har nydt den skønne nytårsforret og diskuteret det forgangne år, kan du servere hovedretten til nytårsmenuen 2022, som byder på helstegt oksemørbrad og dertil gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost, solbærglaserede rødbeder og trøffelsauce. Sidst, men ikke mindst, afslutter I jeres nytårsmenu med nytårsdessert, som består af en brownie på hvid chokolade fyldt med solbær og toppet med saltkaramel ganache og knasende hvid chokolade-crumble. Hertil får I serveret en syrnet økologisk creme med tonkabønner.  

Selvom vi giver grøntsagerne en større plads på tallerken, ønsker vi ikke en fremtid uden koen. Derfor går vi langt for at finde samarbejdspartnere, der har fokus på den omkringliggende natur, dyrenes velfærd og en skånsom slagteproces. I år aftager vi oksemørbrad fra økologiske danske landmænd, der insisterer på opmærksomhed på dyrenes hele liv og fremme økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed.

Vores vegetariske menu består af røgede persillerod og pastinak, som serveres på en lun boghvedevaffel med tomatiseret emulsion, spæde brøndkarse skud og syltet fennikel. Til hovedret får du en velsmagende ballotine med ristet blomkål og efterårets svampe, gratineret kartoffel med estragon og sprød vesterhavsost. Til at fuldende hovedretten serverer vi svampesauce med trøffel. Til dessert får du, ligesom i den klassiske menu, en brownie på hvid chokolade fyldt med solbær, som toppes med saltkaramel ganache og knasende hvid chokolade-crumble. Som prikken over i’et får du også en syrnet økologisk creme med tonkabønner.  

Meyers nytårsmenu til børn 

Nytårsaften er i høj grad også en fest for de yngste, og derfor har vi sammensat en 2-retters nytårsmenu, der falder i børnenes smag. Vi synes i hvert fald selv Meyers nytårsmenu til børnene er super lækker og håber, at det rammer plet hos de yngste i dit selskab.

Den 2-retters nytårsmenu til børnene byder på en burger af blød brioche med oksebøf. Som afslutning på en dejlig børnemenu får de serveret samme nytårsdessert som de ældste, nemlig den lækre brownie på hvid chokolade fyldt med solbær, som toppes med saltkaramel ganache og knasende hvid chokolade-crumble. Som prikken over i’et får du også en syrnet økologisk creme med tonkabønner.

Tilvalg til nytårsmenuen

Er tiden, der ikke til indkøb af kransekage og appetizers? Lad dig ikke forstyrre af det, men lad i stedet vores køkken stå for de sidste detaljer.

Som tilvalg til de 3-retters nytårsmenuer, kan du bestille økologisk kransekage a 4 stk. pr. bestilling.
Et andet tilvalg du kan tilføje, er vores appetizers, hvor der er noget for enhver smag at vælge imellem: 12 stk. østers med skalotteløgsvinaigrette, Caviar fra Gastro Unika serveret med cremefraiche, skalotteløg og blinis. Du kan også vælge de små tilvalg som krustader med en let kartoffelmos, ristede løg og tørret oliven eller gourgeres fyldt med trøffelcreme, drysset med tørrede solbær. Sidst tilbyder vi også en lille anretning med agurk, røget laks, peberrodscreme og dild.


Med en nytårsmenu, kransekage og appetizers i hus slipper du for en masse besvær, og kan bare koncentrere dig om at have en fest med dine nærmeste på nytårsaften.   

Nytårsmenu leveres i hele landet

Meyers tre nytårsmenuer kan bestilles og leveres til min. 4 personer. Hvis du køber min. 4 kuverter, kan du få din nytårsmenu leveret til døren, uanset hvor du befinder dig. Afhenter du selv, kan du vælge helt ned til 2 kuverter. Meyers leverer nemlig årets nytårsmenuer til hele landet. Du kan dermed få en nytårsmenu ud af huset til alt fra København til Aarhus. Leveringen koster fra 75kr,-  og du får den fantastiske nytårsmenu lige til døren.  

Med leveringen af mad følger en udførlig guide til, hvordan du enkelt og nemt skal varme og anrette den lækre nytårsmad til jeres nytårsfest. Så er du klar til at nyde en festlig aften og springe ind i 2022 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen.


Nytårsmenu til afhentning

Ønsker du at afhente maden, kan dette også lade sig gøre. 

Hvis du køber min. 2 kuverter, kan du afhente din nytårsmenu på en af vores tre lokationer i hhv. København, Lyngby og Aarhus. Vælger du denne løsning, sparer du naturligvis leveringsomkostningerne.

Afhentning kan ske fredag d. 31. december.

Godt nytår fra alle os hos Meyers – Vi glæder os til at levere nytårsmenuen til din nytårsaften!