Menu

Bemærk, at dette er sidste års menu. Menuen til nytår 2023 er på vej. Det er derfor ikke muligt at bestille menuen til nytår endnu.

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 395,-pr. person

Den klassiske nytårsmenu 2023

Den vegetariske nytårsmenu 2023

Få svar på dine spørgsmål

Vores kokke har sammensat en klassisk nytårsmenu. Du finder den længere oppe på denne side. Det er muligt at kombinere den klassiske og den vegetariske menu, og du angiver i bestillingsflowet, hvor mange kuverter af hver menu, du ønsker.


Det er ikke muligt at kombinere retter fra den klassiske og retter fra den vegetariske menu. Menuerne er fastlagte pr. kuvert.

 

I bestillingen kan du vælge hvor mange vegetariske kuverter, du ønsker at bestille.

Se den vegetariske menu længere oppe på produktsiden.

 

Nytårsmenuen leveres i engangsemballage. Her skal du skal selv opvarme og anrette maden. Find vejledningen her.

Vores kokke har sammensat en 2-retters nytårsmenu til børnene, som du kan købe som tilvalg. Du finder den længere oppe på denne side under fanen 'Børnemenu'. Tilvælg ønskede kuverter i bestillingsflowet.

Denne menu leveres d. 30/12 i hele landet, dog kun til brofaste øer, i tidsrummet 8-16.

 

Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse. 

Husk at opbevare maden på køl så snart du har mulighed for det.

Dagen inden leveringen modtager du en sms med et estimeret leveringstidspunkt på et to timers interval.

 

Pris for levering: 125,- til Sjælland og 195,- til Fyn og Jylland. 

Fra 2 kuverter. 

I år kan du afhente din nytårsmenu fra følgende lokationer:

- Meyers Køkken København, Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn

- Meyers Spisehus, Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby 

- Meyers Bageri, Gammel Kongevej 107, 1850 Frederiksberg C

- Restaurant SULT i Cinemateket, Vognmagergade 8 B, 1120 København K

- Meyers Køkken Århus, Sletvej 34, 8310 Tranbjerg

 

Afhentning kan ske lørdag d. 31. december ml. kl. 10-14.

Bestillingsfrist - Levering

Bestil nytårsmenuen senest tirsdag d. 26. december kl. 23:59 for levering.

 

Bestillingsfrist - Afhentning

Bestil nytårsmenuen senest torsdag d. 28. december kl. 12:00 for afhentning. 
  

Vi tager forbehold for udsolgt.

Du kan justere din bestilling indtil d. 26. december kl. 23:59, hvis du bestiller din nytårsmenu til levering.

Du kan justere din bestilling indtil d. 28. december kl. 12, hvis du bestiller din nytårsmenu til afhentning.

 

Log ind på din bestilling her og juster antal kuverter eller tilføj tilvalg.

 

Hvis du vil afmelde din bestilling skal du senest ringe til kundeservice d. 23. december inden kl. 18. Det er ikke muligt at annullere din bestilling ved at skrive en mail.

 

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det. 

 

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

  • Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
  • Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000  

                
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

  • Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

NYTÅRSMENU 2023 

Er du klar med 2023’s nytårsmenu?  

Ud over høje forventninger til festlige og traditionsrige indslag i aftenens løb, vil der for mange også være et stort fokus på nytårsmenuen. Nytårsmaden skal udstråle dét ekstra ved både at behage samt imponere dine gæster med sin velsmag og elegante anretning.  

Det er dog de færreste, der har lyst til at bruge den fornødne tid, som det kræver for at få nytårsmenuen til at leve op til disse forventninger. Det kan måske også være svært at finde på idéer til nytårsmenuen. Her er der naturligvis hjælp at hente, så du slipper for hovedbrud, tunge indkøb, lange timer i køkkenet og i stedet får tid til at nyde årets fest og nytårsmad i selskab med dem, du har kær. Du kan nemlig bestille din nytårsmad 2023 ud af huset hos Meyers.  

Lad vores kokke tilberede din nytårsmenu og læn dig trygt tilbage med udsigten til en nem nytårsaften.  

Årets sidste dag er på en og samme tid en dag, hvor vi forventningsfulde ser frem mod det kommende år, så vel som det er en dag med fejring og et tilbageblik på det år, der nu lakker mod ende. Netop derfor anser mange mennesker nytårsaften som årets fest.  
  
Det er en fest, hvor der er taget kærligt hånd om hver en detalje og traditioner holdes i hævd - Dronningens nytårstale, farverigt fyrværkeri, den lækre nytårsmenu, nytårspynt, den boblende fornemmelse af champagne på læberne og rådhusklokkernes spil ved midnat, for blot at nævne nogle få af dem.  
  
Det er en uden tvivl en magisk aften og Meyers vil gerne være med til at sætte fokus på nærvær og festlig hygge ved at sørge for nytårsmenuen til jeres nytårsfest.  

Få en udsøgt nytårsmenu udefra, og bestil nemt jeres nytårsmenu her hos Meyers - både i en klassisk og vegetarisk udgave 

En klassisk eller vegetarisk nytårsmenu 2023 

Meyers kokke har som altid kvalitet i fokus og har sammensat en fantastisk nytårsmenu. De bruger altid årstidens bedste råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores velsmagende menuer, og maden til nytårsmenuen er ingen undtagelse. Kokkene har skabt tre indbydende nytårsmenuer til fejringen af årets sidste fest – den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenu og nytårsmenuen til børnene. Så du kan vælge lige den nytårsmenu, der passer dig og dine gæsters behov.  

Bestiller du Meyers klassiske nytårsmenu kan du servere en bisque af danske strandkrabber med saltede kammuslinger og pocheret sort hummer, grønne peberkorn, confiterede hvidløg, syltet glaskål, grøn olie og friske urter fra Nabofarm. Når du og dine gæster har nydt den skønne nytårsforret og diskuteret det forgangne år, kan du servere hovedretten til nytårsmenuen 2023, som byder på dansk økologisk oksemørbrad med røget kartoffelpuré og sprøde rodfrugter, solbærglaserede rødbeder med solbæreddike fra Nordhavns Eddikebryggeri og rødvinssauce med trøffel. Sidst, men ikke mindst, afslutter I jeres nytårsmenu med nytårsdessert, som består af en intens nytårskage i fire lag med luftige mousser af chokolade, hasselnød, vanilje og solbær kombineret med sprød chokolade og hasselnøddebrud. Kagen serveres med saltkaramelis, frisk sirup af citrontimian og en sprød crumble på hasselnødder og dehydreret solbær.  

Selvom vi giver grøntsagerne en større plads på tallerken, ønsker vi ikke en fremtid uden koen. Derfor går vi langt for at finde samarbejdspartnere, der har fokus på den omkringliggende natur, dyrenes velfærd og en skånsom slagteproces. Til nytårsmenuen i år aftager vi oksemørbrad fra økologiske danske landmænd, der insisterer på opmærksomhed på dyrenes hele liv og fremme økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed.  

Vores vegetariske nytårsmenu består af en jordskokkebisque med miso, røgede bønner, morkler, grønne peberkorn og confiterede, syltet glaskål og friske urter fra Nabofarm til forret. Til hovedret får du en velsmagende ballotine på kastanjer, svampe, fermenterede sorte ærter og hibiscus, røget kartoffelpuré og sprøde rodfrugter, vegansk “Faux Gras” med hibiscus, solbærglaserede rødbeder med solbæreddike fra Nordhavns Eddikebryggeri og kantarelsauce. Som afslutning får du en vegansk dessert bestående af tre forskellige chokoladekupler fyldt med solbærmousse, lys chokolademousse og hvid chokolademousse serveret med sprød crumble på hasselnødder og dehydreret solbær. Alt i alt en virkelig velsmagende vegetarisk nytårsmenu, der godt vil kunne få kødelskerne til at kigge i retningen af din vegetariske nytårsmad. 

Meyers nytårsmenu til børn 2023 

Nytårsaften er i høj grad også en fest for de yngste, og derfor har vi sammensat en 2-retters børnevenlig nytårsmenu, der falder i børnenes smag. Vi synes i hvert fald selv, at Meyers nytårsmenu til børnene er super lækker og håber, at det rammer plet hos de yngste i dit selskab. Den 2-retters nytårsmenu til børnene byder på en burger fra Jagger med saftig, økologisk oksekødsbøf i luftig, økologisk briochebolle. Som afslutning på en dejlig børnemenu får de serveret regnbuemousse-kage med chokoladecrumble og syrlig-sød jordbærpure, som vil være et festligt punktum for børnenes nytårsmenu. 

Tilvalg til nytårsmenuen 2023 

Er tiden der ikke til indkøb af kransekage og appetizers? Lad dig ikke forstyrre af det, men lad i stedet vores køkken stå for de sidste detaljer.  

Som tilvalg til Meyers 4- og 3-retters nytårsmenuer, kan du bestille kransekage bagt med hjemmelavet marcipan og chokoladeganache fra Mark Hermann á 4 stk. pr. bestilling.  
Af andre tilvalg til de lækre nytårsmenuer kan du blandt andet vælge mellem østers fra Frankrig serveret med syrlig vinaigrette med fintsnittede skalotteløg med vedlagt østerskniv, krydrede snacknødder, syltede grønne ferskner med estragon, caviar med boghvedeblinis, skalotteløg og økologisk creme fraiche, “Cavi’art” som er den vegetariske udgave af kaviar og serveres med boghvedeblinis, skalotteløg og økologisk creme fraiche, tærte med “N´duja” fra Troldgaarden, kartoffelkompot og syltede hyben og sidst med ikke mindst gougères med trøffelcreme og solbærstøv. Sørg også for at du og dine gæster kan nyde et lækkert første måltid i det nye år. Her kan I nemlig bestille en saftig burger fra Jagger med økologisk oksekød og luftige briocheboller. 
Med en nytårsmenu, kransekage og appetizers bestilt nemt fra Meyers slipper du for en masse besvær, og kan bare koncentrere dig om at have en fest med dine nærmeste på nytårsaften. Nytårsmenu ud af huset vil lette presset for selv den mest erfarne vært eller værtinde, og nytåret vil blive en fest. 

Nytårsmenuen 2023 leveres i hele landet 

Meyers tre nytårsmenuer - klassisk såvel som vegetarisk - kan bestilles og leveres til min. 4 personer. I kan selv vælge, om I ønsker udelukkende klassiske kuverter, vegetariske kuverter eller et mix af de to nytårsmenuer. Måske kødspiserne gerne vil prøve noget nyt til nytåret og får mere smag for grønnere retter. 

Hvis du køber min. 4 kuverter, kan du få din nytårsmenu leveret til døren, uanset hvor du befinder dig. Meyers leverer nemlig 2023’s nytårsmenuer til hele landet. Du kan dermed få en nytårsmenu ud af huset til alt fra København til Helsingør, fra Odense til Svendborg, Vejle til Silkeborg, Randers, Aalborg og Aarhus og du får dermed den fantastiske nytårsmenu leveret lige til døren.  
  
Med leveringen af mad følger en udførlig guide til, hvordan du enkelt og nemt skal varme og anrette den lækre nytårsmad til jeres nytårsfest. Så er du klar til at nyde en festlig aften og springe ind i 2024 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen. Nem nytårsmad ud af huset fra Meyers catering giver plads til festlige indslag og en masse nærvær.


Nytårsmenu til afhentning 2023 

Ønsker du at afhente din nytårsmad, kan dette også lade sig gøre.   

Du kan afhente din nytårsmenu på en af vores lokationer i hhv. København, Lyngby og Aarhus. Vælger du denne løsning, sparer du naturligvis leveringsomkostningerne.  

Godt nytår fra alle os hos Meyers – vi glæder os til at levere nytårsmenuen til din nytårsaften 2023!