Lasagne til børn
glutenfrit brød

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 295,-pr. person

FAQ

Bestillingsfristen er senest d. 5. maj kl. 16:00.

 

 

BEMÆRK, at hvis du bestiller på dagen med bestillingsfristen, er det ikke længere muligt at justere eller annullere ordren. 

Du kan justere i din ordre indtil kl. 12:00 fire dage før leveringsdagen (dvs. d. 4. maj kl. 12:00).

Du kan på vores hjemmeside under din profil, justere og ændre antallet op eller ned, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før kl. 12:00. Det er ikke muligt helt at annullere bestillingen eller ændre din ordre til at blive leveret i stedet for at afhente på hjemmesiden. Dette skal gøres telefonisk inden for vores kundeservice åbningstid, som er mandag-fredag mellem 9.00-14.30 på telefon 39186900.

  • Levering lørdag d. 8. maj - deadline for ændringer d. 4. maj inden kl. 12.00 
  • Afhentning lørdag d. 8. maj - deadline for ændringer d. 4. maj inden kl. 12.00 

Log ind på din bestilling her og juster antallet af kuverter eller tilføj tilvalg. 

Det er ikke muligt at bestille vores menu til mindre end 2 kuverter.

 

Hvis du vil afmelde din bestilling skal du gøre det via kundeservice i åbningstiden, som er mandag-fredag fra 9.00-14.30 på telefon 39186900. 

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       10.00-14:30

Lørdag den 8. maj:    10.00-18.00

Søndag den 9. maj:   10.00-14.00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du modtager kassen. 

Meyers Køkken har tilberedt og pakket maden så den kan anvendes og spises i minimum 2 dage fra modtagelse. 

 

Maden der leveres eller afhentes den 8. maj kan anvendes den 8. og 9. maj.

 

Ved modtagelse pakkes maden ud og lægges på køl i køleskabet til I skal anrette og spise. 

 

Se vejledningen her.

Mors dag menuen leveres lørdag d. 8. maj.

 

Menuen leveres mellem kl. 8-16. Dagen inden modtager du en sms dagen med et 2-timers interval for leveringen. 

 

Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse, men hvis du bor i aflåst opgang, skal chaufføren have mulighed for at blive lukket ind af dig eller en anden. 

Vores kokke har udtænkt, tilberedt og pakket maden, så det er klart til jeres mors dag-middag. Husk at opbevare maden på køl så snart du har mulighed for det. 

 

Pris for levering på Sjælland: 75 kr. 

Pris for levering Jylland og Fyn: 150 kr. 

I år kan du afhente mors dag menuen fra Meyers Deli  Gl. Kongevej eller Meyers Spisehus i Lyngby d. 8. maj.

 

Afhentningstidspunkter: 

Meyers Deli: kl. 10.00-14.00 

Meyers Spisehus: kl. 10.00-12.00 

På alle retter har vi noteret allergener i vejledningen, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier. 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det.  

 

Fra du modtager maden, skal det senest spises 2 dage efter. 

 

En sjælden gang sker det, at der under pakningen forekommer fejl, der gør at en vare ikke kommer med i kassen. Hvis dette skulle være tilfældet, håber vi, at du oplyser os om fejlen. 

 

Det er vigtigt at tjekke indholdet af kassen, så snart du modtager den. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så vi kan finde en passende løsning.  

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       10.00-14:30

Lørdag den 8. maj:    10.00-18.00

Søndag den 9. maj:   10.00-14.00

 

Ring til 39186900 eller skriv til post@meyers.dk. 

Vi pakker maden i termokasser, der bedst muligt passer på maden under transporten.

 

Vi tager ikke termokasserne med retur. De skal bortskaffes som alm. småt brændbart. 

Hvis ikke du kan anvende kassen til andet formål kan det hjælpe at brække den i mindre stykker, så der er plads til den i skraldespanden.

 

Ved forbrænding bliver den til 97% vand.

 

TIPS: Hvis du har mulighed for det, kan kassen anvendes i drivhuset som plantekasse eller som ekstra “køleskab” på altanen. 

Du kan bestille med følgende kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at betale med Mobilepay.

 

OBS! Når du bestiller reserverer vi 1 krone på dit kort. Det fulde beløb trækkes først fra dit kort på selve leveringsdagen.

Efterfølgende sender vi en faktura. Fakturaen er blot til info og til dit regnskab, da du allerede har tastet dine kortoplysninger ved bestillingen.

Mors dag 2022

En gang om året dedikerer vi en hel dag til den kvinde, som vi i ordets bogstavelige forstand skylder vores hele liv. 9. maj er det nemlig mors dag. En lys, forårsfrisk solskinsdag i maj, hvor vi med lidt større omhu end normalt fejrer de vidunderlige mødre og værdifulde koner og kvinder, som får tilværelsen til at rulle og vores hjerter til at slå.

8. maj giver vi lidt tilbage til de kvinder, der sætter trygge simremadsgryder på bordet år efter år, som omfavner os, når vi har behov og kaster glimmer og glæde udover hverdagen. De kvinder, der stiller op, når det brænder på og som den mest betydningsfulde statist i vores liv, altid sikrer, at det hele ender godt, når dagen er slut. Så mor fortjener kun det bedste!

Men det var først senere, at mødrene fik deres egen mærkedag, hvor vi en dag om året har tilegnet en dag til at sige tak.. I år er mors dag 2022 den dag, hvor vi kan give noget af den kærlighed tilbage og vise hvor meget, vi værdsætter vores mødre.

Hvorfor fejrer vi mors dag?

Mors dag blev oprindeligt opfundet i USA i 1872 af en amerikansk forfatter og kvindevalgretsforkæmper. Den oprindelige tanke ved dagen var, at den skulle være en dag for fred. Den blev dog senere udviklet, da en kvinde brugte dagen til at ære sin mor og det arbejde, hun gjorde. Efterhånden blev dagen tilegnet til at ære alle mødre og deres arbejde. Derefter blev mors dag officielt en helligdag - dog varierer det meget, hvornår lande afholder mors dag.

Hvornår er det mors dag 2022?

I år falder mors dag søndag d. 8 maj 2022. Datoen er dog aldrig den samme og varierer fra år til år. Her bestemmes datoen ud fra den anden søndag i maj. Mors dag lander derfor altid på en søndag, hvilket også er en dag, som er kendt for ro og hvile. Søndag blev førhen kendt som dagen, hvor man kunne gå i kirke og holdte fri fra arbejde. Derfor kan man på mors dag trække stikket og give opmærksomheden til sin kære mor, bonusmor, svigermor eller sin bedstemor.

Hvad kan jeg give i mors dags gave?

Hvert år forsøger mange at finde den helt rigtige gave til mors dag. Dette kunne man vise ved at lave et fint mors dags kort med en tekst eller et mors dags digt, som sætter ord på den kærlighed og det bånd, der er mellem en mor og hendes børn. Blomster er også altid en flot gave, som bringer dufte og farver ind i stuen.

Hvis du mangler mors dags gave idéer til din mor, så vil vi hos Meyers gerne være med til at sætte fokus på mærkedagen med en dejlig middag, hvor du kan forkæle din mor, bonus mor, svigermor eller din bedstemor. Eller hvad med at samle alle generationer og lave en dag, hvor der er fokus på at hygge sig og sætte pris på den tid, man har sammen?. Meyers menu til mors dag vil byde på en velsmagende og delikat madoplevelse, som er en personlig mors dags gave, som er den perfekte mulighed for at ønske glædelig mors dag.