Menu

 Klassisk menu

12 måneders serano fra Öxneholm i Roskilde

Syltede artiskokker med persille

Stracciatella med syltede tomater og urteolie

Meyers hummus på danske bælgfrugter

Spansk manchego på fåremælk

Spanske oliven i hvidløg, citron og rosmarin

Ølandshvedeboller

Rødgrød med rabarber og hybenrose, med creme af fløde smagt til med Tonka og toppet med havrecrumble

 

Vegetarisk menu

Svampepaté og bagte løg med balsamico

Syltede artiskokker med persille

Stracciatella med syltede tomater og urteolie

Meyers hummus på danske bælgfrugter

Spansk manchego på fåremælk

Spanske oliven i hvidløg, citron og rosmarin

Ølandshvedeboller

Rødgrød med rabarber og hybenrose, med creme af fløde smagt til med Tonka og toppet med havrecrumble

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 495,-pr. person