Se menuen her

Vi tilbereder den klassiske julemenu og sørger for, at skindet er sprødt, saucen smagt til, rødkålen krydret og kartoflerne brune. Vi leverer saftig frilandsand og alt det traditionelle tilbehør lige til din dør sammen med den bløde risalamande og vores hjemmelavede kirsebærsovs.

Risalamande til juleaften fra Meyers
Årets mandelgave marcipangris fra Meyers konditori
Nytårsvinmenu chateau montfrin a la reverie

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 225,-pr. person

FAQ - Juleaften

Få svar på dine spørgsmål.

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det. 

Følg vejledningen for opvarmning og anretning.

 

Levering

Du kan vælge om du vil have maden leveret d. 22. eller 23. december i tidsrummet mellem kl. 6-17, men du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en kølekasse.

Maden kan spises både d. 22., 23. og 24. december, så længe den opbevares på køl indtil opvarmning og servering.

Levering: 50,- (hele landet, og dog kun brofaste øer).

 

Maden kan holde sig i op til 3 dage så længe den opbevares på køl ind til opvarmning og servering.

Menuen skal bestilles 3 dage før, inden klokken 12.00 

 

Ved bestilling til d. 22/12 skal du bestille senest d. 19/12 kl. 12

Ved bestilling til d. 23/12 skal du bestille senest d. 20/12 kl. 12

 

Bestil her på siden eller ring på tlf. 39 18 69 00.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Catering til juleaften 2020

Julen er hjerternes fest. Det er den tid på året, hvor vi traditionen tro samles med familie og venner for at nyde hinandens selskab og give den opmærksomhed til vores kære, som vi måske har forsømt i løbet af året. Samtidig skal de brunede kartofler være blanke og skindet på anden sprødt, for ikke at forglemme risalamanden, der skal være blød og luftig. Julemiddagen kan hurtigt blive et nervepirrende bekendtskab for selv den garvede husmor, og det kan derfor føles tiltrængt med en hjælpende hånd til en nem juleaftensmenu. Frigiv derfor dig selv fra en hel dag i køkkenet og få tid til at være sammen med dine kære ved at lade vores kokke tilberede dette års julemiddag. Meyers leverer juleaftensmenuer helt ned til to kuverter, som er tilberedt af kvalitetsråvarer og med smag i højsæde til hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at varme og anrette den saftige and, der kommer med krydret rødkål, vores udgave af det klassiske æble, to slags kartofler og en smagfuld andeskysauce. Afslut festmåltidet med en klassisk blød risalamande med kirsebærsauce. Vil du udvide den traditionelle jule menu, kan du vælge at tilføje en frisk forret med koldrøget laks til årets julemiddag.

Mad ud af huset til juleaften

Vi samles om bordet for at nyde vinterens dybe smage og varme mad, imens december mørket falder på, og lysene i vinduerne tændes. Juleaften er i særdeleshed den aften på året, hvor freden bør indfinde sig i de danske juledekorerede stuer. Det er derfor ikke nogen skam at spare timer i køkkenet til fordel for hygge med dine nærmeste. Vores kokke har sammensat en menu lavet fra bunden af gode råvare, så du ikke skal gå på kompromis med smagen.

Juletraditioner

I stedet for at bruge din tid på indkøb og madlavning, kan du rette din opmærksomhed mod andre dejlige sider af julen. December og i særdeleshed d. 24. december er for mange mennesker forbundet med adskillelige traditioner. I juletiden når sneen daler langsomt fra den åbne himmel, er der mange danskere, der kaster sig ud i at jonglere med mel, sukker og potaske til årets store julebagedag. Imens duften af årets julesmåkager breder sig, og du nu har noget hjemmebag til den søde ventetid, kan juletræet pyntes, og kalenderlyset tændes. Hen på aftenen kommer tiden til at følge nisserne i årets julekalender på tv, som om noget kan fange alle familiemedlemmers opmærksomhed, selvfølgelig kun hvis ikke du skal til et af årets julefrokoster. Er du den heldige, der skal være vært for en festlig julefrokost, kan Meyers køkken også på det punkt hjælpe dig med at nå alle de herlige juletraditioner.