Catering til begravelse

Når vi siger farvel til én vi holder af, er mindesammenkomsten en vigtig del for mange. Vi sørger for maden dertil, som skal skabe rammerne for en minderig dag. Bestil mad til begravelsen og så klarer vi resten.

 • Kanapéer og småretter

  Receptionsmenu

  Vi tilbyder en receptionsmenu bestående af nordisk tapas og fingerfood. Her kan du selv sammensætte menuen ud fra et udvalg af kanapéer efter sult og smag. Alle anretninger kan spises stående.

  Bestil menu

VI TILPASSER MENUER TIL DIT ARRANGEMENT

At invitere til fest er en enestående begivenhed, der kræver den helt rigtige menu. Og det gør ikke noget, hvis gæsterne taler om maden længe efter, at festen er forbi. Vi gør os umage for, at du kan få præcis den menu, der passer allerbedst til netop din fest. Hvad end du holder uformel sommerfest i haven, bryllup med højbord og sølvbestik eller har inviteret til vegetarisk festmiddag derhjemme.

Vores team af kokke og eventplanlæggere er oppe på tæerne og klar til at arbejde tæt sammen med dig, så vi i fællesskab kan skræddersy den perfekte menu præcis, som du drømmer om. Uanset om du holder festen derhjemme med familie og venner, eller du er ansvarlig for den helt store firmafest har vi gode idéer til, hvordan maden kan komplimentere netop dit arrangement bedst muligt. Har I særlige behov, allergier eller præferencer ser vi det som en spændende udfordring til at præsentere nye smagsmæssige oplevelser for jer, og vi har mere end tyve års erfaring med at sætte rammerne for festen baseret på jeres tema, budget og stil. 

Altid med sæsonens allerbedste råvarer i centrum, håndplukkede delikatesser og med hjælp fra vores dygtige kokkes gode idéer, er vi klar til at løfte madoplevelsen til dit arrangement til helt nye højder.

Kontakt os i formularen herunder for at høre nærmere og begynde planlægningen af din næste fest.

Få et tilbud på din menu

 • Personlige menuer tilpasset din begivenhed

 • Sæsonens allerbedste råvarer

 • Hensyn til allergener og særlige madpræferencer

{{message}}

Få et tilbud

Bestil skræddersyet catering til din næste fest

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

 • Fra 20 kuverter

  Vores receptionsmenu kan bestilles fra minimum 20 kuverter, anrettet på fade.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

 • Høj kvalitet og smag

  Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

Mad ud af huset til begravelse

Når man skal planlægge en begravelse eller en bisættelse, er det ikke sikkert, at man har overskud til maden. Derfor vil vi gerne hjælpe jer gennem en svær dag, og sørge for at levere catering til begravelsen.
Uanset om dagen skal være formel eller uformel, kan vi levere en begravelsesmenu bestående af friske kvalitetsråvarer tilberedt af dygtige kokke.

Mad efter begravelsen

Der er ingen regler for hvilken mad man serverer til efter begravelsen. En god begravelse giver selskabet mulighed for at samles og mindes, og derfor er det en god idé at sørge for at gæsterne kan få en bid mad eller et glas til gravøllet. Vi tilbyder en receptionsmenu, som passer godt til et stående selskab, hvor man kan gå rundt.

Bestil catering til begravelsen fra Meyers og få leveret maden lige til døren.