Menu

Menueksempel

Pocheret filet af røget kulmule serveret med rygeostcreme, saltede hvide ribs, sprød rug og friske radiseskud fra Nabo farm. Serveret med hjemmebagt foccacia på ølandshede smurt med estragonpesto

 

Rosastegt dansk og økologisk oksemørbrad med karamelliserede jordskokker, jordskokkechips og syltede løgskaller serveret med en rødvins- og trøffel-sauce. På siden serveres kartofler marineret i trøffelmarinade.

 

Moussekage i fire lag serveret med æblepuré og crumble på hasselnødder og dehydreret solbær.

 

Kontakt os ved at udfylde formularen herunder for at høre mere om hvilken 3-retters menu, vi kan tilbyde på nuværende tidspunkt.

FÅ ET TILBUD PÅ DIN SKRÆDDERSYET MENU

  • Menuer tilpasset dit arrangement

  • Sæsonens allerbedste råvarer

  • Hensyn til allergener og særlige præferencer

{{message}}

Få et tilbud

Bestil skræddersyet catering til din næste fest

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

Mad ud af huset 2024 

Du har inviteret venner og familie til en festlig komsammen, bordkortene er skrevet og pynten er på plads – men hvad skal I spise på den store dag? For selv den mest erfarne vært kan det give sved på panden, når der skal kokkereres til mange mennesker, for én ting er at lave aftensmad til fire, noget helt andet er at stable en tre-retters menu på benene til det store gæstebud. 

Men vi kommer ikke uden om, at til en særlig anledning spiller maden en central rolle, når der skal hygges omkring bordet, og du vil sikkert gerne servere noget udover det sædvanlige. Samtidig vil du gerne tage dig kærligt af dine venner på dagen, og ikke bruge hele aftenen i mados gemt væk bag potter og pander i køkkenet. De to ting kan være svære at forene, og derfor giver vi dig vores bedste tips til, hvordan du i ro og mag kan sammensætte den perfekte gæstemenu, der giver dine gæster noget at snakke om længe efter, at festen er forbi. Her får du de bedste råd til den perfekte gæstemenu. Du kan desuden finde en masse opskrifter til din festmenu på meyers.dk. 

Anretning 

Anretning af mad betyder mere, end man tror. Hold det simpelt på tallerkenerne og server tilbehør som kartofler, brød og saucer i skåle og fade på bordet. På den måde kan dine gæster også selv bestemme, hvor meget tilbehør, de har plads til. 

Når du anretter maden, er friske krydderurter dit go-to for at få retterne til at syne af meget mere. Det gælder både forret, hovedret og dessert. Krydderurterne er både smukke at se på, men de smagfulde urter gør også underværker i maden. Lav også et tema for aftenen og lad det skinne igennem anretningen af din 3-retters menu. 

Præsentation af maden 

Når gæsterne har sat sig til bords, er det en god idé at præsentere alle retterne, så dine gæster ved, hvad der venter dem. Forventningens glæde har stor betydning for, hvordan vi oplever mad og måltider, og når det præsenteres på en indbydende måde, skabes appetitten hos dine gæster, og maden kan tilmed blive et samtaleemne omkring bordet.  

Vores 3-retters menu 

Hvis ikke du orker at stå i køkkenet dagene op til den store dag, kan du med fordel lade os tage tjansen og bestille vores 3-retters eller 4-retters menu ud af huset. Menuen er lavet af de bedste råvarer og sammensat af vores dygtige kokke. Vores 3-retters og 4-retters menu er vores bud på en festmenu til årets store fester og fejringer. En tallerkenanrettet menu lidt udover det sædvanlige af de allerbedste råvarer, som dine gæster med garanti vil holde af. 

Menuen findes både i en klassisk og vegetarisk udgave. Bestil også en masse skønne tilvalg, hvis din fest i skal være lidt ekstra. Menuen kan leveres i Storkøbenhavn og omegn. Du får leveret en nem menu, som du blot selv skal opvarme og anrette på tallerkener. Du kan også tilkøbe natmad til dine gæster og tage hensyn til de små ved festen med vores hjemmelavede livretter, som vi anbefaler til børn under 12 år. 

Vores cateringmenuer her hos Meyers vil altid være tilpasset sæsonen og dermed også sæsonen for din fest.