Sådan gør du
Kogt torskerogn
Kom torskerognen i en kasserolle, dæk med koldt vand, og tilsæt resten af ingredienserne. Kog forsigtigt op, og skum lagen af, når den koger. Kog rognen på lav varme i 4-6 minutter., sluk så for varmen, lad rognen trække og afkøl kogelagen.
Kaperssovs
Rør eddike, sennep, honning, citronskal og -saft og olie sammen til en dressing. Hak kapers, skalotteløg og persille fint, og vend det i dressingen. Smag til med salt og peber. Rør dressingen sammen en sidste gang, og spis til den kogte torskerogn.
Ingredienser
Kogt torskerogn
1 kg frisk torskerogn
10 hele sorte peberkorn
3 laurbærblade
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk groft salt
Kaperssovs
2 spsk sherryeddike
1 spsk sennep
1 tsk akaciehonning
½ usprøjtet citron
½ dl koldpresset rapsolie
2 spsk kapers
1 rødløg
½ bundt bredbladet persille
havsalt
Friskkværnet peber