Sådan gør du
Fremgangsmåde
Skær to skiver brød, og rist dem i ganske lidt smør eller olie på en varm pande, til de er gyldne på begge sider. Læg dem på tallerkener.
Rens svampene, skyl grønkålen grundigt, og dryp den af. Skær stilken fra grønkålen, og snit stilken fint, og bræk bladene i stykker.
Kom lidt ekstra smør eller olie på panden, og steg svampe og grønkål i et par minutter – uden at grønkålen falder helt sammen. Kom fløde i panden, lad det bruse lidt op, og giv det derefter et par minutter, til fløden bliver cremet og sætter sig omkring svampe og kål. Riv skallen af citronen over, smag til med citronsaft, salt og peber, og anret på brødet.
Ingredienser
Ingredienser
2 skiver formbrød eller anden slags brød (gerne daggammelt)
2 spsk. smør (eller olivenolie)
100 g svampe (f.eks. champignon, bøgehatte eller enoki)
4-5 stængler grønkål
1 citron
1½ dl piskefløde
salt og peber