Tilbage til opskrifter

Sous vide gulerødder med hummus og grønkål

Gulerødder sous vide er den perfekte måde at tilberede gulerødder på. De beholder både smag og næringsindhold, og samtidig bliver de møre uden at koge ud. Kombinationen af disse fantastiske sous vide gulerødder, den cremede hummus og friske grønkål er velegnet som forret, grøntret eller som tilbehør til f.eks. stegt fjerkræ eller fisk.

Sådan gør du

Fremgangsmåde sous vide gulerødder

Grøntsagerne skylles, skrælles og skæres i mundrette stykker. Alle ingredienser kommes i en vakuumpose og vakuumpakkes.

Tilbered gulerødderne ved 84 grader i 50 minutter.

Sådan samler du retten

Sous vide grøntsagerne kommes i en gryde eller på en pande sammen med lagen fra vakuumposen, som gulerødderne blev tilberedt i.

Olien tilsættes og gulerødderne varmes indtil, at væsken er kogt ind og gulerødderne er glaseret.

Grønkålen vendes i gulerødderne således, at den får en smule varme og anrettes på flækærte hummusen.

Til sidst toppes retten med salatost.

Ingredienser

Ingredienser til sous vide gulerødder

300 g gulerødder
30 g havtorn
20 g dansk honning
4 g salt
2 g knust sort peber

Resterende ingredienser

150 g flækærte hummus
50 g salattern
1 stor håndfuld skyllet og plukket grønkål
koldpresset rapsolie