Sådan gør du
Fremgangsmåde sous vide gulerødder
Grøntsagerne skylles, skrælles og skæres i mundrette stykker. Alle ingredienser kommes i en vakuumpose og vakuumpakkes.
Tilbered gulerødderne ved 84 grader i 50 minutter.
Sådan samler du retten
Sous vide grøntsagerne kommes i en gryde eller på en pande sammen med lagen fra vakuumposen, som gulerødderne blev tilberedt i.
Olien tilsættes og gulerødderne varmes indtil, at væsken er kogt ind og gulerødderne er glaseret.
Grønkålen vendes i gulerødderne således, at den får en smule varme og anrettes på flækærte hummusen.
Til sidst toppes retten med salatost.
Ingredienser
Ingredienser til sous vide gulerødder
300 g gulerødder
30 g havtorn
20 g dansk honning
4 g salt
2 g knust sort peber
Resterende ingredienser
150 g flækærte hummus
50 g salattern
1 stor håndfuld skyllet og plukket grønkål
koldpresset rapsolie