Tilbage til opskrifter

Panerede og stegte persillerødder med remoulade og citron

Saftige, faste og sprøde persillerødder i en servering, der iscenesætter persilleroden som et grønt alternativt til fiskefileten. Den er bestemt værd at prøve, uanset om man også spiser fisk.

Få leveret en klassisk eller vegetarisk julemenu lige til døren

Læs mere og bestil årets julemenuer lige her

Sådan gør du

Skræl persillerødderne, og kog dem i letsaltet vand i 18-20 minutter, indtil de er møre, men stadig har noget fasthed. Lad dem køle af.

Skær persillerødderne i skiver på langs på ca. 1 centimeters tykkelse, og fordel revet citronskal og knuste dildfrø på skiverne. Vend dem først i sammenpisket æg og derefter i rasp. Steg dem sprøde på en mellemvarm pande i lige dele olie og smør. De skal have ca. 1-1½ minut på hver side. Krydr med salt og peber, og spis med remoulade, rugbrød og citron.

Ingredienser

4 store persillerødder (cirka 500 g)
1 tsk citronskal
1 tsk stødte dildfrø
2 æg
3 håndfulde rasp
vindruekerneolie og smør til stegning
Salt og peber

Find opskriften i Meyers jul


  • Tag på kursus i Meyers Madhus

    Meyers Grøn Mad

    Få størst mulige velsmag ud af sæsonens grøntsager – uanset om du er vegetar, veganer eller bare ønsker, at grøntsager skal spille en af hovedrollerne i dit madliv. På kurset tilbereder vi et alsidigt grønt måltid, med små og store deleretter, snacks, og andre gode sager.

    Læs mere og bestil

Denne æblegløgg er en klassiker i Meyers Deli og en forrygende sjælevarmer på de kolde vinterdage. Den kan nydes af både store og små, da den er lavet uden alkohol.

Sådan laver du hjemmelavet æblegløgg