Sådan gør du
Bland mælk, æg, mel og dashi-pulver til en tynd dej fri for klumper.
Snit spidskål, gulerod og løg i tynde strimler, og bland grøntsagerne i dejen.
Varm en stegepande op, og læg 2-3 skiver bacon på med pænt mellemrum. Tilsæt olie.
Når baconen begynder at stege, fordeles halvdelen af dejen oven på baconen. Steg okonomiyakien ved middelvarme, så den langsomt danner stegeskorpe, og baconen bliver sprød.
Vend okonomiyakien ud på en tallerken, og skub den tilbage på panden, så den steges på begge sider. Gentag processen med resten af bacon og dej.
Server okonomiyaki med en generøs mængde japansk mayonnaise, okonomiyaki-sovs, fintsnittet forårsløg, katsuobushi og aonori
Ingredienser
Dej
100 g mælk
1 æg
100 g mel
1 tsk dashi pulver
Fyld
100 g spidskål
50 g gulerod
50 g løg
4-6 skiver bacon
2 spsk olie
Tilbehør
Japansk mayonnaise
Okonomiyaki-sovs
1 bundt forårsløg
Katsuobushi
Aonori