Sådan gør du
Kom pulverbouillon, soyasauce, misopasta og sesamolie i et glas, som du har låg til – hvis du skal have nudlerne med – eller i en dyb skål.
Skræl og riv ingefæren fint. Hak forårsløgene, og skær svampene i skiver. Kom ingefær, forårsløg, svampe og spirer i glasset sammen med en portion nudler.
Når det er spisetid, så hæld kogende vand over, og lad det trække, til nudlerne er færdigtilberedte – det tager et par minutter, alt efter type. Rør gerne lidt rundt undervejs, så alt opløses.
Ingredienser
2 tsk grøntsagsbouillon i pulverform
1 spsk sojasauce
1 tsk misopasta
1 tsk sesamolie
4 cm ingefær
2 forårsløg
50 g svampe (fx shiitake, bøgehatte eller champignon)
1 håndfuld spirer (fx solsikke- eller bønnespirer)
1 portion nudler (ca. 60-70 g)
4 dl kogende vand