Sådan gør du
Frigør oksenyretapperne for de værste sener og hinder, og gnid kødet med hakket timian, olivenolie, salt og peber. Varm en grillpande op, og grill kødet i kort tid ved meget høj temperatur – giv det ca. 2-3 minutter på hver side, så det stadig er helt rosa og saftigt i midten.
Skær imens roden af frisée-salaten, del den ud i store blade, vask den, og slyng den tør i en salatslynge eller et viskestykke. Pluk persillen, vask den og slyng også den tør, og pil og snit rødløget fint. Vend salaten med persille, rødløg, æbleeddike, rapsolie, salt og peber.
Tag kødet af panden, og lad det hvile i 1 min., inden du skærer det i tynde skriver og serverer det med salaten.
Ingredienser
600 g oksenyretapper (bestilles hos slagteren)
10 kviste timian
2 spsk olivenolie
havsalt
Friskkværnet peber
1 frisée salat
½ bundt bredbladet persille
1 lille rødløg
2 spsk æbleeddike
2 spsk koldpresset rapsolie