MENU5 retter - 195,- pr. personRillette på mørksej Hummus med soltørret tomat Gratineret kartoffeltærte Endivie Charcuteri 7 retter - 255,- pr. personRillette på mørksej Hummus med soltørret tomat Gratineret kartoffeltærte Endivie Charcuteri Hasselnødterrine Dansk fast ost 9 retter - 299,- pr. personRillette på mørksej Hummus med soltørret tomat Gratineret kartoffeltærte Endivie Charcuteri Hasselnødterrine Dansk fast ost Syltekrukke Cheesecake tærte |
|
Rillette på mørksej anrettet på ristet pumpernikkel med dildcreme, glaskål og syltet stikkelsbær |
Æg, gluten, laktose, fisk |
|
Hummus med soltørret tomat, serveret med ristede græskarkerner og fladbrød |
Kerner, gluten |
|
Gratineret kartoffeltærte toppet med frisk ærtekompot med mynte |
Gluten, laktose, æg |
|
Julesalat med bagt broccoli, radiser & purløg, vendt med appelsin dressing og solsikkekerner |
Soya, kerner |
|
Charcuteri med syltede kapersbær |
Ingen |
|
Hasselnødterrine med tomatsalsa og figen glace |
Gluten, æg |
|
Dansk fast ost med kvædekompot og knækbrød |
Laktose, gluten |
|
"Syltekrukke" med gulerod, glaskål, beder anrettet med friskostcreme tilsmagt med hyldeblomst |
Laktose |
|
Cheesecake tærte med rabarberkompot |
Gluten, laktose, æg |