Book bord

Brasserie Post

Lokal fransk restaurant med et bredt udvalg af mad og drikke i hyggelige lokaler i hjertet af Østerbro.

  • Dinney Days

    Madfestival

    I uge 42 glæder vi os ekstra meget. Der byder vi velkommen til DinnerDays – Danmarks største restaurantfestival – hvor vi serverer en særlig menu spækket med efterårsfornemmelser og fransk finesse her på Brasserie Post.

    Forret
    Karamelliseret løgtærte m.creme fraiche 48 & løgblomster

    Hovedret
    Bagt torsk m. sæsonens grønt, svampe & brunet smørsauce

    Dessert
    Créme Brûlée m. hengemte bær

    Fås også som vegetar menu

     

    245 kr. pr. person
    Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr

     10. til 19. oktober 2025 

    BOOK BORD

  • Fodboldmenu på Post

    Når der er kamp i Parken, serverer vi en ganske særlig 3-retters menu, så I kan gå mætte og kampklare til lægterne.

    Forret 
    Karamelliseret løgtærte med créme fraiche og løgblomster 

    Hovedret 
    Schnitzel af grisenakke med radisser, pommes frites og mayonaise 

    Dessert 
    Créme Brûlée 

    395 kr. 

    Det er ikke muligt at bestille fra a la carte kortet før kl. 20.00

     

    21. oktober 21.00
    F.C. København / Dortmund


    15. november 20.45
    Danmark - Belarus 

     

    BOOK BORD

  • 'Vin for begyndere' - live podcast på Post

    Vi inviterer til en helt særlig aften, når Danmarks største vinpodcast Vin for Begyndere optager et afsnit live foran publikum. Temaet er Rød Bourgogne med kant.

    Kom tæt på vinuniverset, når værterne René Langdahl og Jonas Landin, tager dig med til Bourgogne – et område i rivende udvikling. Undervejs smager vi på de gode vine, så vi kan komme endnu tættere på de udsøgte vinmarker.

    Aftenen henvender sig både til nysgerrige begyndere og garvede vinnørder. Og har du lyst, kan du tage oplevelsen med hjem – vi åbner nemlig for køb direkte fra kælderen til særligt gode priser.

    695 kr. (+ gebyr)

    Torsdag d. 30. oktober kl. 19-21

    BILLET

    Lidt at spise inden arrangementet? Brasserie Post serverer franskinspirerede ala carte retter og kvalitetsvin. Bord kan bookes fra kl. 17.30 - 18.00

    BOOK BORD

Events

Det sker på Brasserie Post

  • oktober 2025

Madfestival i uge 42

DinnerDays

I uge 42 byder vi velkommen til DinnerDays med en særlig menu fuld af efterår og fransk finesse her på Brasserie POST.

 

Forret
Karamelliseret løgtærte m.creme fraiche 48 & løgblomster

Hovedret
Bagt torsk m. sæsonens grønt, svampe & brunet smørsauce

Dessert
Créme Brûlée m. hengemte bær

Fås også som vegetar menu

 

 245 kr. pr. person
Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr

 

 

 

10. til 19. oktober 2025 

BOOK BORD

Start kampen hos os!

Bold i Parken

Kom i kampstemning sammen med os!
På dage der er bold i Parken, serverer vi en 3-retters boldmenu: 


Forret 
Karamelliseret løgtærte med créme fraiche og løgblomster 

Hovedret 
Schnitzel af grisenakke med radisser, pommes frites og mayonaise 

Dessert 
Créme Brûlée 

395 kr. 

Det er ikke muligt at bestille fra a la carte kortet før kl. 20.00

 

21. oktober 21.00
F.C. København / Dortmund


15. november 20.45
Danmark - Belarus 

BOOK BORD

 

Postbygningen
Øster Allé 1, 2100 København Ø 

Frokost tirsdag-søndag kl. 11.30-16.00
Sidste bestilling 15.00
Aften tirsdag-lørdag kl. 17.00-23.30
Køkkenet åbner 17.30 
Sidste bestilling 21.00

Telefon 28 35 30 34

Mail brasseriepost@meyers.dk