Book bord

Brasserie Post

Fransk brasserie og vinbar ved Trianglen.

  • Nytårsaften på Post

    Postens Nytårsmenu

    Gillardeau østers & comquat
    Hummertartelet
    Tragtkantareller & brioche
    Karamelisseret perleløgstærte & kærnemælk
    Bagt Torsk, caviar, hasselnød & beurre blanc
    Tournedos Rossini med trøfler & foie gras
    Éclaire med kastanje & mørk chokolade
    Pris pr person 900 kr.

    Tilkøb af Kaffe & Petit four 90,-

    En Nytårsaften med champagne, vand, vinmenu samt kaffe & petit four 1700,-

    Vinmenu og andre drikkevare kan tilkøbes på dagen.

    Book bord 

Start kampen hos os!

Bold i Parken

Kom i kampstemning sammen med os! På dage der er bold i Parken, serverer vi en 2-retters boldmenu: 

Forret: Løg Tarte Tatin med vinaigrette & crème fraiche 48%
Hovedret: 250g Dansk økologisk grillet entrecote, pebersauce, fritter og salat

Kr 375,-

Der vil være mulighed for tilkøb af dessert

24. november - F.C. København / Lyngby Boldklub - kl. 18.00

12. december - F.C. København / Heart of Midlothian F.C. - kl. 18.45

BOOK BORD

 

Postbygningen
Øster Allé 1, 2100 København Ø 

Frokost tirsdag-søndag kl. 11.00-15.30.
Køkkenet åbner kl. 11.30
Aften tirsdag-lørdag kl. 17.00-24.00. 
Køkkenet åbner kl. 17.30

 

Vinbar åbner kl. 17 alle dage 

Telefon 28 35 30 34

Mail brasseriepost@meyers.dk