Påskeæg fra Meyers Konditori

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 175,-pr. person

Vegetarisk påskefrokost 2020

Traditionel påske forbindes ofte med en retter med fisk og kød i fokus, som mange mener hører sig til på påskebordet. Men hvad spiser man til påskefrokost, hvis man har et ønske om en vegetarisk påskefrokost? Måske er tiden eller ideer til påskefrokost med et grønt fokus ikke er der, så derfor har vores kompetente kokke skabt en velsmagende vegetarisk påskefrokost menu, hvor dig eller dine gæster vil savne klassiske sild, høns i asparges eller påske lam. Meyers påskemad henter nemlig inspiration i forårets smage og tager udgangspunkt i årstiden bedste råvarer, der alle er fulde af smag, tekstur og aroma. I påsken 2020 består vores vegetariske påskefrokost buffet af letrøget knoldselleri med danske rabarber og karseolie, en æggecreme med karry og karse, samt rillette af bagte beder med rygeost, dild og peberrodssyltede sagogryn. Ingen klassisk påskefrokost uden tarteletter. Meyers konditori har bagt vol au vent som fyldes med forårsfrikassé på tempeh og spæde grøntsager – en lækker og elegant vegetarisk udgave af den ret, der ofte er bedre kendt som tarteletter med høns i asparges. Hertil kan du stille to forskellige forårssalater på bordet, der passer perfekt til påskemiddagens resterende retter.

Vores vegetariske påskefrokost bliver leveret med Meyers koldhævet brød bagt med stenformalet mel, som er dyrket økologisk i Norden, bedre kendt som ølandshvedebrød, samt Meyers eget maltrugbrød. Til brødet følger naturligvis dansk smør.

Vegetarisk påskefrokost ud af huset

Vi leverer den vegetariske påskemad i hele landet (pånær til ikke-brofaste øer), så du kan nyde godt af vores kokkes bud på en indbydende påskefrokost til vegetarer. Vedlagt din bestilling vil du finde en trin-for-trin vejledning, der guider dig igennem alt fra modtagelse af påskemenuen til opvarmning og anretning af påskeretterne. Så kan du holde påskemad traditionerne ved hævd.

Hvis ikke alle dine gæster til årets påskemiddag er vegetarer, kan Meyers vegetariske påskefrokost naturligvis bestilles ud af huset i en kombination med vores klassiske påskefrokost med kød. Derudover har du mulighed for at lave en række tilvalg til påskefrokosten, så du er sikker på, at dine gæster får den fulde påskeoplevelse. Erstat de velkendte chokolade påske æg med en forårsdessert, og overrask med en dejlig påske dessert bestående af cheesecake med passionsfrugtgele.

Tilvalg til din bestilling laves, efter du har valgt antal kuverter og indtastet dine personlige oplysninger. Det er også herefter, du kan vælge, hvor mange af det samlede antal påskefrokost kuverter, der skal være klassiske med kød og hvor mange, der skal være helt grønne og vegetariske.