Lakserillette
Meyers påskeæg
SAUVIGNON BLANC LOIRE LES RAFELIERES hvidvin og COSTERS DEL SEGRE LA BOSCANA TINTO rødvin
glutenfrit brød

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 245,-pr. person

FAQ

 Her kan du se din bestillingsfrist for følgende leverings eller afhentningsdatoer 

  • Få leveret eller afhent onsdag d. 31. marts: Bestil senest d. 29. marts inden kl. 12.00 
  • Få leveret eller afhent fredag d. 2. april: Bestil senest d. 30. marts inden kl. 12.00 
  • Få leveret eller afhent lørdag d. 3. april: Bestil senest d. 31. marts inden kl. 12.00 

BEMÆRK, at hvis du bestiller på dagen med bestillingsfristen, er det ikke længere muligt at justere eller annullere ordreren. 

Du kan på vores hjemmeside under din profil, justere og ændre antallet op eller ned, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før kl. 12:00. Det er ikke muligt helt at annullere bestillingen eller ændre din ordre til at blive leveret i stedet for at afhente på hjemmesiden. Dette skal gøres telefonisk inden for vores kundeservice åbningstid, som er mandag-fredag mellem 9.00-14.30 på telefon 39186900.

  • Levering/afhentning onsdag d. 31/3 - deadline for ændringer d. 27/3 inden kl. 12.00 
  • Levering fredag d. 2/4, bestillings - deadline for ændringer d. 29/3 inden kl. 12.00 
  • Levering lørdag d. 3/4, bestillings - deadline for ændringer d. 30/3 inden kl. 12.00 

Log ind på din bestilling her og juster antallet af kuverter eller tilføj tilvalg. Det er ikke muligt at bestille vores påskefrokost til mindre end 2 kuverter.

 

Hvis du vil afmelde din bestilling skal du gøre det via kundeservice i åbningstiden, som er mandag-fredag fra 9.00-14.30 på telefon 39186900. 

 

Åbningstider for kundeservice:  

D. 31. marts – 3. april:   10.00-18.00

Søndag den 4. april:       Lukket 

Mandag den 5. april:       Lukket 

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du modtager kassen. 

Meyers Køkken har tilberedt og pakket maden så den kan anvendes og spises i minimum 2 dage fra modtagelse. 

 

Maden der leveres eller afhentes den 31. marts kan anvendes den 1. og 2. april.

Maden der leveres eller afhentes den 2. april kan anvendes den 3. og 4. april.

Maden der leveres eller afhentes den 3. april kan anvendes den 4. og 5. april .

 

Ved modtagelse pakkes maden ud og lægges på køl i køleskabet til I skal anrette og spise. 

 

Se vejledningen her.

Påskefrokosten leveres onsdag d. 31/3, fredag d. 2/4 og lørdag d. 3/4.  

 

Menuen leveres mellem kl. 8-16. Dagen inden modtager du en sms dagen med et 2-timers interval for leveringen. 

OBS! Vi kan ikke garantere at leveringen sker inden klokken 12.00, så det er vigtigt du bestiller vores påskefrokost til levering 1-2 dage før du skal bruge den, hvis du skal spise den til frokosttid klokken 12.00.

 

Eksempel: Skal I spise påskefrokost lørdag den 3. april, skal du bestille påskefrosten til levering fredag den 2. april. Sådan sikrer du dig at maden er i hus til frokosten om lørdagen.

 

Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse, men hvis du bor i aflåst opgang, skal chaufføren have mulighed for at blive lukket ind af dig eller en anden. 

Vores kokke har udtænkt, tilberedt og pakket maden, så det er klar til din påskefrokost. Husk at opbevare maden på køl så snart du har mulighed for det. 

 

Pris for levering på Sjælland: 75 kr. 

Pris for levering Jylland og Fyn: 150 kr. 

I år kan du afhente påskefrokosten fra Meyers Deli  Gl. Kongevej eller Meyers Spisehus i Lyngby. 

 

Afhentning kan ske onsdag d. 31. marts, fredag d. 2. april eller lørdag d. 3. april.

 

Afhentnings tidspunkter: 

Meyers Deli: kl. 10.00-14.00 

Meyers Spisehus: kl. 10.00-12.00 

På alle retter har vi noteret allergener i vejledningen, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier. 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det.  

 

Madens holdbarhed: 

Levering onsdag d. 31/3: kan spises t.o.m. fredag d. 2/4 

Levering fredag d. 2/4: kan spises t.o.m. søndag d. 4/4 

Levering lørdag d. 3/4: kan spises t.o.m. mandag d. 5/4 

En sjælden gang sker det, at der under pakningen sker fejl, der gør at en vare ikke kommer med i kassen. Hvis dette skulle være tilfældet, håber vi, at du oplyser os om fejlen. 

 

Det er vigtigt at tjekke indholdet af kassen, så snart du modtager den. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så vi kan finde en passende løsning.  

 

Se vores telefontider i påsken: 

D. 31. marts – 3. april:   10.00-18.00

Søndag den 4. april:       Lukket 

Mandag den 5. april:       Lukket 

 

Ring til 39186900 eller skriv til post@meyers.dk. 

Vi pakker maden i termokasser, der bedst muligt passer på maden under transporten.

 

Vi tager ikke termokasserne med retur. De skal bortskaffes som alm. småt brændbart. 

Hvis ikke du kan anvende kassen til andet formål kan det hjælpe at brække den i mindre stykker, så der er plads til den i skraldespanden.

 

Ved forbrænding bliver den til 97% vand.

 

TIPS: Hvis du har mulighed for det, kan kassen anvendes i drivhuset som plantekasse eller som ekstra “køleskab” på altanen. 

Du kan bestille med følgende kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at betale med Mobilepay.

 

OBS! Når du bestiller reserverer vi 1 krone på dit kort. Det fulde beløb trækkes først fra dit kort på selve leveringsdagen.

Efterfølgende sender vi en faktura. Fakturaen er blot til info og til dit regnskab, da du allerede har tastet dine kortoplysninger ved bestillingen.

Vegetarisk påskefrokost 2021

En traditionel påske forbindes ofte med retter hvor fisk og kød er i fokus, hvilket flere mener hører sig til på påskebordet. Men hvad spiser man til påskefrokost, hvis man har et ønske om en vegetarisk version af en påskefrokost? Vi har erfaret, at efterspørgslen for vegetariske og veganske løsninger har en større efterspørgsel. 

Er man veganer eller vegetar, er der mange spændende opskrifter, som åbner nye smagsoplevelser. Derfor har vores kompetente kokke skabt en velsmagende vegetarisk påskefrokost menu, hvor dine gæster og du ikke vil savne den klassiske sild, høns i asparges eller påske lam. Med Meyers vegetariske påskefrokost, skal tiden og ideerne ikke spænde ben for en frokost med det et grønt fokus. Meyers vegetariske påskemad henter inspiration i forårets grønne smage og i årstiden bedste råvarer, der alle er fulde af smag, tekstur og aroma. I påsken 2021 består vores vegetariske påskefrokost buffet af letrøget knoldselleri med danske rabarber og karseolie, en æggecreme med karry og karse, samt rillette af bagte beder med rygeost, dild og peberrodssyltede sagogryn. Ingen klassisk påskefrokost uden tarteletter. Meyers konditori har bagt vol au vent, som fyldes med forårsfrikassé på tempeh og spæde grøntsager – en lækker og elegant vegetarisk udgave af den ret, der ofte er bedre kendt som tarteletter med høns i asparges. Hertil kan du stille to forskellige forårssalater på bordet, der passer perfekt til påskemiddagens resterende retter.

Vores vegetariske påskefrokost bliver leveret med Meyers koldhævet brød bagt med stenformalet mel, som er dyrket økologisk i Norden, bedre kendt som ølandshvedebrød, samt Meyers eget maltrugbrød. Til brødet følger naturligvis dansk smør.

Vegetarisk påskefrokost ud af huset

Vi leverer den vegetariske påskemad i hele landet (pånær til ikke-brofaste øer), så du kan nyde godt af vores kokkes bud på en indbydende påskefrokost til vegetarer. Vedlagt din bestilling vil du finde en trin-for-trin vejledning, der guider dig igennem alt lige fra modtagelse af påskemenuen til opvarmning og anretning af påskeretterne. Så kan du holde påskemad traditionerne ved hævd.

Hvis ikke alle dine gæster til årets påskemiddag er vegetarer, kan Meyers vegetariske påskefrokost naturligvis bestilles ud af huset i en kombination med vores klassiske påskefrokost med kød. Derudover har du mulighed for, at lave en række tilvalg til påskefrokosten, så du er sikker på, at dine gæster får den fulde påskeoplevelse.

Tilvalg til din bestilling laves, efter du har valgt antal kuverter og indtastet dine personlige oplysninger. Det er også herefter, du kan vælge, hvor mange af det samlede antal påskefrokost kuverter, der skal være klassiske med kød og hvor mange, der skal være helt grønne og vegetariske.