Nytårsmenu fra Brasserie Post på Østerbro
KLASSISK MENU
Snacks
Sprød croquette på kartoffel med cremet trøffelmayonnaise
Crustade med parfait på kyllingelever anrettet med sveske
Forret
POST's klassiske løgtærte med karamelliseret løgfyld, toppet med creme fraiche 48% og friske urter
Hovedret
Pocheret torsk i en fyldig skaldyrs blanquette mættet med jomfruhummerkød, ørredrogn, selleri, æble og friske urter
Serveret med luftig pommes puré, sprødt vinterkål og en intens skaldyrsolie
Dessert
Gateau Marcel med intens chokolade og luftig vaniljecreme, blommer i Madeira og crumble på karamelliserede kastanjer
Kransekage
Klassisk kransekage med mørk chokolade og pistacie
VEGETARISK MENU
Snacks
Sprød croquette på kartoffel med cremet trøffelmayonnaise
Crustade med luftig svampemousse anrettet med sveske
Forret
POST's klassiske løgtærte med karamelliseret løgfyld, toppet med creme fraiche 48% og friske urter
Hovedret
Sprødstegt terrine af lyse rodfrugter med hvid miso og polenta
Serveret med en dyb grøntsagsjus mættet med selleri, æbler og urter
Hertil luftig pommes puré og choux farci fyldt med svampefars
Dessert
Gateau Marcel med intens chokolade og luftig vaniljecreme, blommer i Madeira og crumble på karamelliserede kastanjer
Kransekage
Klassisk kransekage med mørk chokolade og pistacie
Den vegeratiske menu skal tilføjes i 'tilvalg' under bestillingen
KLASSISK MENU
Sprød croquette på kartoffel med cremet trøffelmayonnaise |
Laktose, æg og Gluten |
Crustade med parfait på kyllingelever anrettet med sveske |
Laktose, æg og gluten |
POST's klassiske løgtærte med karamelliseret løgfyld, toppet med creme fraiche 48% og friske urter |
Laktose og gluten |
Pocheret torsk i en fyldig skaldyrs blanquette mættet med jomfruhummerkød, ørredrogn, selleri, æble og friske urter |
Fisk, skaldyr og laktose |
Gateau Marcel med intens chokolade og luftig vaniljecreme, blommer i Madeira og crumble på karamelliserede kastanjer |
Æg, laktose, gluten og nødder |
Klassisk kransekage med mørk chokolade og pistacie |
Æg og nødder |
VEGETARMENU
Sprød croquette på kartoffel med cremet trøffelmayonnaise |
|
Crustade med luftig svampemousse anrettet med sveske |
Laktose, æg og gluten |
POST's klassiske løgtærte med karamelliseret løgfyld, toppet med creme fraiche 48% og friske urter |
Laktose og gluten |
Sprødstegt terrine af lyse rodfrugter med hvid miso og polenta |
Æg |
Gateau Marcel med intens chokolade og luftig vaniljecreme, blommer i Madeira og crumble på karamelliserede kastanjer |
Æg, laktose, gluten og nødder |
Klassisk kransekage med mørk chokolade og pistacie |
Æg og nødder |