Meyers nytårsmenu fra Brasserie Post

Afslut året med en menu, der emmer af fransk elegance og nytårsfejring. På Brasserie POST har vores kokke skabt en særlig nytårsmenu, hvor klassiske franske er tilberedt fra bunden af de bedste råvarer. Menuen skal afhentes fra Brasserie POST på Østerbro i Københvan.

Nytårsmenu fra Brasserie Post på Østerbro

 

KLASSISK MENU

Snacks
Sprød croquette på kartoffel med cremet trøffelmayonnaise
Crustade med parfait på kyllingelever anrettet med sveske

Forret
POST's klassiske løgtærte med karamelliseret løgfyld, toppet med creme fraiche 48% og friske urter

Hovedret
Pocheret torsk i en fyldig skaldyrs blanquette mættet med jomfruhummerkød, ørredrogn, selleri, æble og friske urter
Serveret med luftig pommes puré, sprødt vinterkål og en intens skaldyrsolie

Dessert
Gateau Marcel med intens chokolade og luftig vaniljecreme, blommer i Madeira og crumble på karamelliserede kastanjer

Kransekage
Klassisk kransekage med mørk chokolade og pistacie 

VEGETARISK MENU

Snacks
Sprød croquette på kartoffel med cremet trøffelmayonnaise
Crustade med luftig svampemousse anrettet med sveske

Forret
POST's klassiske løgtærte med karamelliseret løgfyld, toppet med creme fraiche 48% og friske urter

Hovedret
Sprødstegt terrine af lyse rodfrugter med hvid miso og polenta
Serveret med en dyb grøntsagsjus mættet med selleri, æbler og urter
Hertil luftig pommes puré og choux farci fyldt med svampefars

Dessert
Gateau Marcel med intens chokolade og luftig vaniljecreme, blommer i Madeira og crumble på karamelliserede kastanjer

Kransekage
Klassisk kransekage med mørk chokolade og pistacie 

 

Den vegeratiske menu skal tilføjes i 'tilvalg' under bestillingen

KLASSISK MENU

Sprød croquette på kartoffel med cremet trøffelmayonnaise

Laktose, æg og Gluten

Crustade med parfait på kyllingelever anrettet med sveske

Laktose, æg og gluten

POST's klassiske løgtærte med karamelliseret løgfyld, toppet med creme fraiche 48% og friske urter

Laktose og gluten

Pocheret torsk i en fyldig skaldyrs blanquette mættet med jomfruhummerkød, ørredrogn, selleri, æble og friske urter
Serveret med luftig pommes puré, sprødt vinterkål og en intens skaldyrsolie

Fisk, skaldyr og laktose

Gateau Marcel med intens chokolade og luftig vaniljecreme, blommer i Madeira og crumble på karamelliserede kastanjer

 Æg, laktose, gluten og nødder

Klassisk kransekage med mørk chokolade og pistacie 

Æg og nødder

 

VEGETARMENU

Sprød croquette på kartoffel med cremet trøffelmayonnaise

Crustade med luftig svampemousse anrettet med sveske

Laktose, æg og gluten

POST's klassiske løgtærte med karamelliseret løgfyld, toppet med creme fraiche 48% og friske urter

Laktose og gluten

Sprødstegt terrine af lyse rodfrugter med hvid miso og polenta
Serveret med en dyb grøntsagsjus mættet med selleri, æbler og urter
Hertil luftig pommes puré og choux farci fyldt med svampefars

Æg

Gateau Marcel med intens chokolade og luftig vaniljecreme, blommer i Madeira og crumble på karamelliserede kastanjer

Æg, laktose, gluten og nødder

Klassisk kransekage med mørk chokolade og pistacie 

Æg og nødder

 

FORRETTER

Gravad laks, rødbedetatar, østerssuppe og limfjordsøsters

Forretterne sætter scenen for resten af nytårsaften. Det er små smagseksplosioner, der vækker appetitten og skaber forventning. Vi elsker forretter, der både overrasker og hylder det nordiske køkken med friske råvarer, sprøde teksturer og fine detaljer. Her finder du elegante serveringer med alt fra havets delikatesser til grønne smagsnuancer og røgede noter, alle perfekte som første kapitel i din hjemmelavede nytårsmenu.

HOVEDRETTER

Kalvetatar, langtidsbraiseret dyrebov og braiseret selleri

Når det nye år nærmer sig, må hovedretten gerne være både festlig og mættende. En ret, der samler gæsterne om bordet og sætter smagen i centrum. Vi giver dig opskrifter med dybde og karakter, uanset om du er til det raffinerede rå eller det langtidsbraiserede og smørmøre. Vores hovedretter er udvalgt, så de både kan imponere og tilpasses dit ambitionsniveau - fra det enkle til det ekstraordinære.

DESSERTER

Praliné, chokolademousse og kransekage

Ingen nytårsaften uden noget sødt til sidst. Desserten er kronen på værket, det sidste indtryk, der runder måltidet af med fylde, finesse og fejring. Uanset om du går all in på chokolade, frugtige elementer eller klassisk kransekage, finder du her opskrifter, der både kan laves i god tid og serveres med wow-effekt. Tilføj lidt ekstra magi til aftenen med søde sager, der smelter på tungen og gør indtryk.