Se menuen her

Menuen kan bestilles i to udgaver, en som serveres kold (menuen tilpasses så den kan spises kold), og en hvor maden skal opvarmes. Nedenfor kan du se, hvad menuen består af. Når du bestiller menuen, vælger du, hvor mange kuverter du ønsker skal være vegetariske eller med kød/fisk. Her vælger du også, om du ønsker menuen kold eller varm, og om du ønsker børneretter og tilvalg.

Find vejledningen her

Lasagne til børn
Fiskefrikadeller til børn
Meyers Hvedebrød
glutenfrit brød fra Meyers
Meyers små kager

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 265,-pr. person

Catering til konfirmation 2022

Uanset om titlen på indbydelsen siger konfirmation eller nonfirmation, så vil det være en anledning til at samle familie og venner til fejring af det unge menneske, der nu træder ind i de voksnes rækker. Til en sådan begivenhed er det kærkommen at kunne invitere til en indbydende konfirmationsbuffet, hvor gæster kan servicere sig selv og fylde deres tallerkener alt efter smag og behag. Meyers kokke har derfor skabt en lækker og smagfuld konfirmationsbuffet, som falder i en hver konfirmands smag og giver dig tid til at nyde fejringen af dit barns store dag.

Vegetarisk konfirmationsbuffet ud af huset

Igennem den seneste årrække er mange unge i konfirmationsalderen blevet mere bevidste om miljø og ernæring, hvilket også afspejler sig i deres dagligdag. I Meyers sætter vi pris på bevidste valg i forhold til kost, og vi har derfor med glæde udviklet en vegetarisk konfirmationsbuffet til foråret 2022, som kan afspejle konfirmandens valg på den festlige dag. Vores kokke sørger for fyldige salater og vegetariske alternativer, og vores bagere leverer det saftige brød, så selv den kød-elskende onkel på ej skal frygte ikke at blive mæt.


Hvis din konfirmand ønsker en grøn menu til sin konfirmation 2022, er vores vegetariske konfirmationsbuffet derfor det oplagte og velsmagende valg til fejringen af den store dag. Årets vegetarbuffet består af en forretsanretning med smilende økologiske æg, grillet citroncreme og asparges. De mere hovedretsprægede dele af den vegetariske buffet byder på to smagfulde og mættende salater, nye kartofler samt spinattærte med feta, timian og bagte rødløg. Herligheden afsluttes med vores bud på den perfekte dessert til konfirmation, som er en rabarber-mazarinkage med lys chokolademousse, hyldeblomst creme anglaise, chokolade-spåner og grønt sukker. Meyers konfirmationsbuffet vil uden tvivl imponere konfirmanden så vel som konfirmationsgæsterne.

Den bedste konfirmation

Er det ikke alle dine gæster, der er vegetarer? Så frygt ej. Du kan nemlig kombinere den vegetariske konfirmationsbuffet med den klassiske konfirmationsbuffet, der indeholder kød. Det gør du på enkelt vis, når du er i gang med at indtaste din bestilling til konfirmationsfesten 2022.
Husk også, at vi kan hjælpe dig med personale til håndtering af konfirmationsmaden, så du får mere tid og overskud til at nyde dit barns store dag. Vi anbefaler, at du booker personale, hvis du inviterer over 20 gæster til fejringen af konfirmanden eller nonfirmanden. Herefter er der blot tilbage at sørge for tale, underholdning til konfirmationen og at se frem til en den perfekte konfirmationsfest.