Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 495,-pr. person

VALENTINSDAG

I år afholdes endnu en gang valentinsdag d. 14. februar og denne gang falder det på en søndag. Dagen giver en god undskyldning for at fortælle sine kære, hvor meget man holder af dem. En god idé til en valentinsdag, kunne være at give din udkårne en romantisk overraskelse eller en mindeværdig oplevelse. Det kunne også være til en i familien eller bedste ven, som du står nærmest. Lad dagen blive fyldt med smil og nærværende tanker.

HVAD ER VALENTINSDAG?

I dag fejrer vi valentinsdag for, at ære kærligheden og de som kæmper for den. Derfor er valentine også kendt som ”de elskendes helligdag”, hvor vi i dag udveksler kort, blomster og chokolade eller finder andre måder på at give en kærlig gave. Denne dag er for at vise vores kærlighed til hinanden. USA er uden tvivl foregangslandet for traditionen. Det siges, at de hvert år sender cirka 192 millioner valentinskort. Lad dette være et forbillede og inspiration til at sende et kærligt kort, blomster, chokolade, en videohilsen eller gave til dem, du holder af og ikke har muligheden for at se under disse omstændigheder. Benyt valentinsdag til at sende kærlige tanker og lad os rykke sammen hjemme i stuen til en romantisk middag.

EN ROMANTISK VALENTIN

Hvad er valentinsdag uden røde roser og en romantisk middag? Da det i år er lidt specielt, har vi fundet en god ide til valentinsdagen. Hos Meyers ønsker vi at fremhæve kærligheden og har derfor sørget for en Valentinsmiddag, som vi mener er den ultimative kærlighedsoplevelse og en god idé som en romantisk gave for til Valentins-date. Så går du og mangler idéer, så har vi valentinsgaven til ham eller hende.

Vores Valentinesmiddag for to er et perfekt alternativ til restaurantbesøget, som desværre ikke er muligt i øjeblikket. Vi må passe på hinanden og rykke tættere sammen hjemme i stuerne. Skab derfor restaurantoplevelsen hjemme og gør dagen til noget helt specielt.

Vi har hos Meyers flere gode idéer til din valentinsdag; Dæk et pænt bord med hvid dug, levende lys, foldede servietter, og måske har du et lille digt i lommen. Du kan overraske med blomster eller sætte en romantisk playliste på, med jeres favoritsange. Nyd en romantisk valentinsmiddag og stræk benene under en gåtur efter jeres middag for to. Det er kun fantasien, som sætter grænserne for din valentinsdag.