Menu5 retter - fra 195,- pr. person Sprøde grøntsager med ricotta rørt med purløg og ramsløgsolie Kulmule og courgette serveret med friskostcreme rørt med dild og frisk citrusdressing med honning Bagte og karamelliserede pastinakker med sprødt drys af røget mandel-dukkah Vesterhavsost serveret med sød sveskekompot Anderillette serveret med sprøde rugbrødschips og en grov sennep rørt med estragon 7 retter - fra 255,- pr. person Sprøde grøntsager med ricotta rørt med purløg og ramsløgsolie Kulmule og courgette serveret med friskostcreme rørt med dild og frisk citrusdressing med honning Bagte og karamelliserede pastinakker med sprødt drys af røget mandel-dukkah Vesterhavsost serveret med sød sveskekompot Anderillette serveret med sprøde rugbrødschips og en grov sennep rørt med estragon Oksepaté serveret med cornichoner og peberrodscreme Mørk chokoladebrownie med syrlig solbærkompot, solbærmousse og solbærcoulis med crumble 9 retter - fra 299,- pr. person Sprøde grøntsager med ricotta rørt med purløg og ramsløgsolie Kulmule og courgette serveret med friskostcreme rørt med dild og frisk citrusdressing med honning Bagte og karamelliserede pastinakker med sprødt drys af røget mandel-dukkah Vesterhavsost serveret med sød sveskekompot Anderillette serveret med sprøde rugbrødschips og en grov sennep rørt med estragon Oksepaté serveret med cornichoner og peberrodscreme Syltede og friske gulerødder serveret på en bund af græskarkernepuré og drysset med tangpulver og sesam Lynsyltede pærer serveret med blå ost, sprøde rugbrødschips og kandiserede græskarkerner Mørk chokoladebrownie med syrlig solbærkompot, solbærmousse og solbærcoulis med crumble |
Sprøde grøntsager med ricotta rørt med purløg og ramsløgsolie |
Laktose |
Kulmule og courgette serveret med friskostcreme rørt med dild og frisk citrusdressing med honning |
Laktose |
Bagte og karamelliserede pastinakker med sprødt drys af røget mandel-dukkah |
|
Vesterhavsost serveret med sød sveskekompot |
Laktose |
Anderillette serveret med sprøde rugbrødschips og en grov sennep rørt med estragon |
Gluten |
Mørk chokoladebrownie med syrlig solbærkompot, solbærmousse og solbærcoulis med crumble |
Laktose |
Oksepaté serveret med cornichoner og peberrodscreme |
Laktose |
Lynsyltede pærer serveret med blå ost, sprøde rugbrødschips og kandiserede græskarkerner |
Laktose |
Syltede og friske gulerødder serveret på en bund af græskarkernepuré og drysset med tangpulver og sesam |
|