Mad til nytårsbuffet fra Meyers
Bestil nytårsbuffeten ud af huset
Bestil nytårsbuffeten ud af huset

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 325,-pr. person

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest almindelige spørgsmål om maden til nytårsbuffeten

Klik HER for at se, hvor vi leverer denne menu til.

 

LEVERING PÅ SJÆLLAND

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30.

 

LEVERING I JYLLAND

Fra d. 14/8 åbner vi op for levering af cateringmenuerne i Jylland fra vores køkken i Aarhus.

Cateringmenuerne leveres fredag, lørdag og søndag.

Fredag og lørdagen leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30. 

 

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Find vejledningerne til vores menuer her:

www.meyers.dk/vejledninger

Nytårsbuffet catering

Det er den oplagte mulighed for overdådige smagsoplevelser, det er et arrangement præget af forventninger, og det er en anledning til at invitere en stor forsamling feststemte mennesker. Hvis dine tanker også er blevet ledt hen på nytårsaften 2020, så er vores tankegange ikke langt fra hinanden. Hos Meyers er vi vilde med store selskaber, og netop derfor har vores kompetente kokke sammensat en alsidig og velsmagende nytårsbuffet, der er det oplagte valg, hvis du skal bestille en buffet ud af huset til nytårsaften til min. 10 kuverter. 

Menu til nytår 2020

Nytårsbuffeten spænder bredt og henvender sig dermed både til de gæster i selskabet, der ønsker en vegetariske nytårsmenu med sprøde tærter og fyldige salater, samt til dem der vil have den klassiske oplevelse med koldrøget laks samt rosastegt oksefilet. Udover de tiltalende kolde og varme retter bliver buffeten leveret med vores velkendte koldhævede hvedebrød fra Meyers Bageri, samt en lækker dessert med intens chokolademousse, der smelter på tungen. Med denne nytårsbuffet er der ingen undskyldning for ikke at lade champagnepropperne springe og nyde en afslappet overgangen til 2021 i godt selskab. 


Uanset hvordan du ønsker, at din mad til nytårsaften skal se ud, så ønsker vi i Meyers dig et godt nytår!