Buffet
Pris pr. person fra 295,-
Vi har hentet sommerens råvarer ind i køkkenet og omhyggeligt tilberedt dem, så du kan servere en stribe dejlige sommerretter. Glæd jer til blandt andet varmrøget, færøsk laks med friskostcreme, variation af tomater med ricotta og nybagt surdejsbrød.
Buffeten fås både i klassisk version med dansk, økologisk okse eller en vegetarisk version med danske rødbeder glaseret med røget BBQ-sauce. Begge variationer af menuen kommer som delevenlige serveringer, der kan sendes rundt om bordet.
Vi leverer buffeten fra 14. juni til og med 14. august.
OBS. Ønsker du buffeten leveret på en søndag, skal du bestille senest 4 dage før, inden kl. 12.
- Leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn
- +10 personer
- Det er muligt at afhente menuen
Klassisk menuVarmrøget, færøsk laks serveret med friskostcreme, glaskål, dildolie, malt og friske urter Tomatsalat af syltede, tørrede og friske tomater, friske urter og ricotta pisket med citron og timian Hjemmelavet basilikumpesto Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, hindbærvinaigrette og karse Gule beder serveret på karamelliseret blomkålspure toppet med friteret quinoa og solsikkekerner Små kartofler med olivenolie og timian Bearnaisecreme Økologisk surdejsbrød Prisen pr. kuvert er fra 295,- |
Vegetarisk menuCarpaccio af saltbagt selleri med syltede rødløg, hasselnøddemayo, malt og urter Tomatsalat af syltede, tørrede og friske tomater, friske urter og ricotta pisket med citron og timian Hjemmelavet basilikumpesto Dansk rødbede glaseret med en aromatisk, røget BBQ-sauce og vendt i en sprød, maltet dukkah af urter, nødder og krydderier Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, hindbærvinaigrette og karse Gule beder serveret på karamelliseret blomkålspure toppet med friteret quinoa og solsikkekerner Små kartofler med olivenolie og timian Bearnaisecreme Økologisk surdejsbrød Prisen pr. kuvert er fra 295,- |
Klassisk menu
Varmrøget, færøsk laks serveret med friskostcreme, glaskål, dildolie, malt og friske urter | Fisk, laktose og gluten |
Tomatsalat af syltede, tørrede og friske tomater, friske urter og ricotta pisket med citron og timian | Laktose |
Hjemmelavet basilikumpesto | Laktose og kerner |
Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce | Soya |
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, hindbærvinaigrette og karse | Gluten |
Gule beder serveret på karamelliseret blomkålspure toppet med friteret quinoa og solsikkekerner | Laktose og kerner |
Små kartofler med olivenolie og timian | |
Bearnaisecreme | Æg |
Økologisk surdejsbrød | Gluten |
Vegetarisk menu
Carpaccio af saltbagt selleri med syltede rødløg, hasselnøddemayo, malt og urter | Æg, gluten og nødder |
Tomatsalat af syltede, tørrede og friske tomater, friske urter og ricotta pisket med citron og timian | Laktose |
Hjemmelavet basilikumpesto | Laktose og kerner |
Dansk rødbede glaseret med en aromatisk, røget BBQ-sauce og vendt i en sprød, maltet dukkah af urter, nødder og krydderier | Gluten og nødder |
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, hindbærvinaigrette og karse | Gluten |
Gule beder serveret på karamelliseret blomkålspure toppet med friteret quinoa og solsikkekerner | Laktose og kerner |
Små kartofler med olivenolie og timian | |
Bearnaisecreme | Æg |
Økologisk surdejsbrød | Gluten |
Har du lyst til lidt ekstra?
Lad vores køkken stå for de sidste detaljer. Vi tilbyder et bredt udvalg af tilvalg med noget for enhver smag.
Tilvalg til sommerbuffeten
Jordbærtærte med mazarin og vaniljecreme til 5 personer - 225,-
Allergener: æg, gluten, laktose og nødder
Rødgrød med rabarber og hybenrose, serveret med fløde smagt til med Tonka og toppet med havrecrumble og sommerens blomster til 5 personer - 225,-
Allergener: laktose og gluten
Macarons - 3 stk. til 45,-
Allergene: æg
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Allergener: nødder, laktose og gluten
Saml-selv-hotdogs med dip og smørbagte briochebrød - 95,- pr. kuvert
Allergener: gluten, laktose, sennep, æg
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep
Økologisk surdejsbrød - 45,-
Allergene: gluten
Glutenfrit brød - 45,-
Focaccia på ølandshvede med pesto lavet på estragon
Allergene: gluten
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Allergene: nødder
Syltede, grønne ferskner til 5 personer - 95,-
Dansk, økologisk charcuteri fra Troldgaarden til 5 personer- 475,-
Et bræt koster 475 kr. og passer til fem personer. Ved bestilling medfølger ét Meyers surdejsbrød per bræt.
Allergene: gluten
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde til 5 personer 475,-
Et bræt koster 475 kr. og passer til fem personer. Ved bestilling medfølger ét Meyers surdejsbrød per bræt.
Allergener: gluten og laktose.
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 150,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 150,-
Meyers bobler Riesling Cremet Brut - 185,-
Allergene: gluten. Kan indeholde spor af nødder.
MURI Passing Clouds - 185 ,-
Alkoholfri vin - Allergener: gluten og sulfitter. Kan indeholde spor af nødder.
MURI Yamilé - 185,-
Alkoholfri vin - Allergene: sulfitter. Kan indeholde spor af nødder.
MURI Nuala - 185,-
Alkoholfri vin - Allergene: gluten. Kan indeholde spor af nødder.
Børnemenu: Fiskefrikadeller - 105,-
Serveret med grov remoulade, citron og sprøde grøntsager. Dertil tilhørende dip og små ristede nye kartofler.
Allergener: gluten, laktose, fisk og æg
Børnemenu: Burger og regnbuekage - 175,-
Burger med saftig, økologisk oksekødsbøf i luftig, økologisk briochebolle. Dertil regnbuekage med tre slags mousser, pufsukker, chokoladecrumble og jordbærsauce.
Allergener: gluten, laktose, æg
Få svar på dine spørgsmål
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-13:00
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.
Du kan vælge selv at afhente din mad fra vores køkken. Ønsker du selv at afhente maden skal du også selv returnere tomme fade, skåle og kasser.
Ved bestilling af mad til 10 personer, fylder maden omkring fire cateringkasser. Har du bestilt til 15 kuverter, fylder maden omkring 8 kasser. Vær opmærksom på, at antallet af kasser kan variere.
Hvis du har planer om at bestille mere end 20 kuverter, så anbefaler vi, at du bestiller din cateringmenu til levering.
Afhentning af din mad
Maden skal afhentes fra vores køkken på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn.
Afhentningstiderne er:
Mandag – fredag: 12:00 - 16:00
Lørdag - søndag: 10:00 - 15:00
For at vi kan være helt klar med din mad, når du kommer, og så du undgår ventetid, vil vi gerne vide med en times interval, hvornår du planlægger at afhente din menu.
Aflevering af service
Tomme fade, skåle og kasser skal returneres senest tre dage efter dit arrangement. Den tomme service skal afleveres i det blå skur ved port 2 på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. Du skal kvittere for din aflevering via en e-mail, som vi sender dig efter dit arrangement. Servicen skal være skyllet og fri for madrester.
For levering mandag til og med lørdag: Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.
For levering søndag: Bestil senest 4 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 4 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00
Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.
Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.
Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.
I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.
Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.
Har du spørgsmål til eventuelle allergener, bedes du venligst henvende dig til Kundeservice på tlf. +45 39 18 69 00. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Ordrer under DKK 15.000
For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Afbestilling:
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:
Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Ordrer på eller over DKK 15.000
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.
Afbestilling:
Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:
Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.
Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.
Bestil buffet til din fest
Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En fest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle.
Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men orker ikke at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os. Meyers catering tilbyder nemlig en stribe af sprudlende festmenuer, der med garanti kan vække jubel os dine gæster og sørger for, at I bliver både mætte og begejstrede. Faktisk er det vores spidskompetence at sammensætte menuer, der gør lige præcis din fest mindeværdig og sikrer, at middagen bliver festens velsmagende højdepunkt.
Hvad skal man servere til festen?
Er det maden, der skaber festen, eller er det festens tema, der er bestemmende for, hvad I skal spise? Det er op til jer. Under alle omstændigheder er der nogle menuer, der er mere velegnede til havefesten og den stående reception og andre, der er perfekte til den store fejring med hvid dug og sølvbestik.
Hvornår skal man vælge en buffet?
Buffet er et stensikkert valg, der tilgodeser både små og store gæster til festen. Vi skifter vores buffet flere gange om året, så du altid kan finde retter, der er tilberedt med de råvarer, som skoven, havet og haven byder på netop nu. Sammen med fyldige salater og mørt kød sætter vi friskbagt brød og spændende spreads og dressinger på bordet, så gæsterne kan sammensætte en farverig og velsmagende tallerken.
Vores cateringbuffet er velegnet til alt fra sommerfester, bryllup, barnedåb, fødselsdag, sommerfester, studenterfester eller andre festlige højtider. Vores buffet skal bestilles til minimum 10 kuverter, og så tilbereder og anretter vi maden på porcelænsfade og skåle, så I faktisk blot skal servere for gæsterne. Når festen er forbi, skal I blot levere det brugte service tilbage til vores køkken.
Buffet – klassisk eller vegetarisk?
Det kan være svært at tilgodese både kødelskere og vegetarer til sin fest. Derfor er det nemmere at bestille festmenuen ude fra f.eks. vores klassiske buffet. Bestiller du Meyers buffet til din fest i 2024, vil du og dine gæster blive budt på en stribe velsmagende retter, som altid er tilberedt med sæsonens bedste råvarer. Glæd jer til veltilberedt kød, sprøde salater, saftig dyppelse og særlige delikatesser. Buffeten findes også i en vegetarisk version, hvor grøntsagerne er omdrejningspunktet. Desuden kan I bestille Meyers buffet i både en kold og varm variant. Lige nu kan I bestille vores forårs- og sommerbuffet til 2024.