Menu

Du kan bestille buffet til levering fra april ved at følge knappen herunder.

 Bestil buffet fra april

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 295,-pr. person

Vegetarisk buffet fra Meyers
Bestil buffet fra Meyers
Klassisk buffet
Meyers buffet

Vores kokke har hentet årstidens spæde grøntsager ind i køkkenet og omhyggeligt tilberedt dem, så du kan servere en stribe dejlige retter, som sender hele selskabet mætte og glade fra bordet. 

Klassisk menu 

Økologisk surdejsbrød

Brud af bagt lyssej og porre lynsyltet i citrus og soja serveret med røget torskerognscreme

Confit af frilandskylling med misobagt knoldselleri, kørvel og rugknas serveret med sur-sød peberrodscreme

Kalvetykstegsfilet og timianbagte løg med honning og balsamisk eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri serveret med kold bearnaisecreme

Bagte, knuste aspargeskartofler serveret med letrøget friskostcreme, syltede skalotteløg og ramsløgsolie. På den kolde buffet vendes kartoflerne med olie og anrettes med friskostcreme i bunden.

”Crudité” af fennikel og sprøde forårssalater med mandler, cremet parmesandressing og Piment d’Espelette

Salat af bagte gulerødder med Chimichurri - en frisk marinade af lime, mynte og koriander. Hertil Gotlandslinser med dampet spinat, yoghurtdressing og ristede solsikkekerner  

Prisen pr. kuvert er fra 295,-

Vegetarisk menu 

Økologisk surdejsbrød 

Bitre salater med porre syltet i citrus og soja serveret med saltristede hasselnødder på en bund af røget flækærtecreme 

Tynde skiver af røget knoldselleri med kørvel og rugknas serveret med sur-sød perrodscreme

Quinoasteg med svampe og persillerødder samt timianbagte løg med honning og balsamisk eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri serveret med kold bearnaisecreme 

Bagte, knuste aspargeskartofler serveret med letrøget friskostcreme, syltede skalotteløg og ramsløgsolie.  På den kolde buffet vendes kartoflerne med olie og anrettes med friskostcreme i bunden. 

"Crudité" af fennikel og sprøde forårssalater med mandler, cremet parmesandressing og Piment d´Espelette

Salat af bagte gulerødder med chimichurri - en frisk marinade af lime, mynte og koriander. Hertil Gotlandslinser med dampet spinat, yoghurtdressing og ristede solsikkekerner 

Prisen pr. kuvert er fra 295,-

Klassisk menu

Økologisk surdejsbrød Gluten
Brud af bagt lyssej og porre lynsyltet i citrus og soja serveret med røget torskerognscreme Sulfitter, gluten, laktose og æg
Confit af frilandskylling med misobagt knoldselleri, kørvel og rugknas serveret med sur-sød peberrodscreme Sennep, selleri, sesam, soya, sulfitter, laktose og gluten
Kalvetykstegsfilet og timianbagte løg med honning og balsamisk eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri serveret med kold bearnaisecreme Løg
Kalvetykstegsfilet og timianbagte løg med honning og balsamisk eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri serveret med kold bearnaisecreme Laktose og løg
”Crudité” af fennikel og sprøde forårssalater med mandler, cremet parmesandressing og Piment d’Espelette Nødder og laktose

 

Vegetarisk menu

Økologisk surdejsbrød Gluten
Bitre salater med porre syltet i citrus og soja serveret med saltristede hasselnødder på en bund af røget flækærtecreme  Sulfitter, gluten og nødder
Tynde skiver af røget knoldselleri med kørvel og rugknas serveret med sur-sød perrodscreme Selleri, gluten og laktose
Quinoasteg med svampe og persillerødder samt timianbagte løg med honning og balsamisk eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri serveret med kold bearnaisecreme  Hvidløg, løg og æg
”Crudité” af fennikel og sprøde forårssalater med mandler, cremet parmesandressing og Piment d’Espelette Nødder og laktose

 

Har du lyst til lidt ekstra?
Lad vores køkken stå for de sidste detaljer. Vi tilbyder et bredt udvalg af tilvalg med noget for enhver smag.

Luftig hvid chokolade smagt til med kærnemælk, rosenblade og syrlig rabarber - 45 pr. person

Saftig mandelkage med æbler, havtorn og pistacienødder serveret med vaniljecreme - 225,-

Dansk, økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 95,-

Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-

Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-

Syltede, grønne ferskner til 5 personer - 95,-

Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-

Macarons - 3 stk. til 45,-

Økologisk surdejsbrød - 45,-

Glutenfrit brød - 45,-

Focaccia på ølandshvede med pesto lavet på estragon - 50,-

Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-

Fås også i en vegetarisk udgave med urtedeller.

Henvend dig venligst til Kundeservice på tlf. +45 39 18 69 00, hvis du har spørgsmål vedrørende eventuelle allergener.

Luftig hvid chokolade smagt til med kærnemælk, rosenblade og syrlig rabarber Gluten, æg, laktose og nødder
Saftig mandelkage med æbler, havtorn og pistacienødder serveret med vaniljecreme Gluten, æg, laktose og nødder
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde  Gluten og laktose
Ristede snacknødder  Nødder
Flødeboller fra Mark Hermann Nødder, laktose og gluten
Macarons  Æg og nødder
Focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto  Gluten
Økologisk surdejsbrød  Gluten
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter  Æg, gluten og mælk
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter Æg, gluten og mælk

Få svar på dine spørgsmål

Levering på Sjælland

Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00

Søndag kl. 10:00-13:00

Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.

 

Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.

Du kan vælge selv at afhente din mad fra vores køkken. Ønsker du selv at afhente maden skal du også selv returnere tomme fade, skåle og kasser.

Ved bestilling af mad til 10 personer, fylder maden omkring fire cateringkasser. Har du bestilt til 15 kuverter, fylder maden omkring 8 kasser. Vær opmærksom på, at antallet af kasser kan variere.

Hvis du har planer om at bestille mere end 20 kuverter, så anbefaler vi, at du bestiller din cateringmenu til levering.

 

Afhentning af din mad

Maden skal afhentes fra vores køkken på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. 

Afhentningstiderne er:
Mandag – fredag: 12:00 - 16:00
Lørdag - søndag: 10:00 - 15:00

For at vi kan være helt klar med din mad, når du kommer, og så du undgår ventetid, vil vi gerne vide med en times interval, hvornår du planlægger at afhente din menu.

 

Aflevering af service

Tomme fade, skåle og kasser skal returneres senest tre dage efter dit arrangement. Den tomme service skal afleveres i det blå skur ved port 2 på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. Du skal kvittere for din aflevering via en e-mail, som vi sender dig efter dit arrangement. Servicen skal være skyllet og fri for madrester.

 

Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.

I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Hvis du ønsker, at bestille forskellige menuer til samme arrangement er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice. Vi skræddersyer festmenuer efter dine behov og som passer til din begivenhed, uanset om det er et virksomhedsevent, bryllup eller en privat fest. 

Ring til os Send os en e-mail

 

Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.

Har du spørgsmål til eventuelle allergener, bedes du venligst henvende dig til Kundeservice på tlf. +45 39 18 69 00Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.

Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000

For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.

Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Bestil her - fra 295,- pr. person