Buffet
Pris pr. person fra 295,-
Vi har hentet efterårets råvarer ind i køkkenet og omhyggeligt tilberedt dem, så du kan servere en stribe dejlige efterårsretter for dine gæster. Glæd jer til blandt andet bagt kulmulefilet serveret med peberrodscreme, stegte og syltede efterårssvampe på en bund af græskarhummus og nybagt surdejsbrød.
Buffeten fås både i klassisk version med dansk, økologisk okseculotte eller en vegetarisk version med svampeterrin.
Vi leverer buffeten fra 15. august til og med 7. november.
OBS. Ønsker du buffeten leveret på en søndag, skal du bestille senest 4 dage før, inden kl. 12.
- Leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn
- +10 personer
- Det er muligt at afhente menuen
Bagt kulmulefilet i brud serveret med peberrodscreme, røget rug, saltede havtorn og confiteret gulerod
Grønne bønner og sprød spidskål serveret med hvedekerner og sesam sammen med en karamelliseret pastinakcreme
Bitre salater vendt med hyldeblomstvinaigrette og ristede solsikkekerner
Gulerod i flere teksturer - saltbagt gulerodspuré og confiteret og syltet gulerod - serveret med røget rug, saltede havtorn og en syrlig-sød yuzu- og honningdressing
Grønne bønner og sprød spidskål serveret med hvedekerner og sesam sammen med en karamelliseret pastinakcreme
Bitre salater vendt med hyldeblomstvinaigrette og ristede solsikkekerner
To fiskefrikadeller med grov remoulade, citron, sprøde grøntsager med dip og små ristede, nye kartofler - 105,-
To fiskefrikadeller med grov remoulade, citron, sprøde grøntsager med dip og små ristede, nye kartofler - 105,-
Vær opmærksom på at fiskefrikadellerne skal lunes i ovnen.
Serveret med grov remoulade, citron og sprøde grøntsager. Dertil tilhørende dip og små ristede nye kartofler.
Allergener: Fisk, æg, gluten og laktose.
Burger i en briochebolle med bøf af dansk, økologisk oksekød serveres med små ristede, nye kartofler med dip. Regnbuemoussekage og jordbærsauce til dessert - 175,-
Burger i en briochebolle med bøf af dansk, økologisk oksekød serveres med små ristede, nye kartofler med dip. Regnbuemoussekage og jordbærsauce til dessert - 175,-
Vær opmærksom på at bøffen skal steges og bollen samt kartofler skal lunes i ovnen.
Burger med saftig, økologisk oksekødsbøf i luftig, økologisk briochebolle. Dertil regnbuekage med tre slags mousser, pufsukker, chokoladecrumble og jordbærsauce
Allergener: Gluten, laktose og æg
Dansk, økologisk charcuteri fra Troldgaarden til 5 personer- 475,-
Dansk, økologisk charcuteri fra Troldgaarden til 5 personer- 475,-
Et bræt koster 475 kr. og passer til fem personer. Ved bestilling medfølger ét Meyers surdejsbrød per bræt.
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde til 5 personer 475,-
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde til 5 personer 475,-
Et bræt koster 475 kr. og passer til fem personer. Ved bestilling medfølger ét Meyers surdejsbrød per bræt.
Allergener: gluten og laktose.
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Allergene: nødder
Syltede, grønne ferskner til 5 personer - 95,-
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Allergener: nødder, laktose, gluten
Macarons - 3 stk. til 45,-
Macarons - 3 stk. til 45,-
Allergener: æg, nødder og gluten
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter (skal opvarmes)- 2 stk. til 75,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter (skal opvarmes)- 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter (skal opvarmes)- 2 stk. til 75,-
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter (skal opvarmes)- 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep
Natmad: Saml-selv-hotdogs med dip og smørbagte briochebrød (skal opvarmes) - 2 stk. for 95,-
Natmad: Saml-selv-hotdogs med dip og smørbagte briochebrød (skal opvarmes) - 2 stk. for 95,-
Saml-selv-hotdogs med dip og smørbagte briochebrød. To slags pølser med ristede og syltede løg og de klassiske dips som ketchup, sennep og remoulade i smørbagte briochebrød.
Allergener: gluten, laktose, sennep og æg
Økologisk surdejsbrød - 45,-
Økologisk surdejsbrød - 45,-
Allergene: gluten
Glutenfrit brød - 45,-
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 150,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 150,-
Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 185-
MURI Passing Clouds - 185,-
MURI Passing Clouds - 185,-
Allergener: gluten og sulfitter. Kan indeholde spor af nødder.
Passing Clouds er perlemorsagtig og forfriskende med en lys syrlighed og en højtidelig duft af blomster, honning og modne frugter. Den alkoholfrie vin er tør, men med flere dimensioner af smagsnuancer og en vinfængende funkiness.
MURI Yamilé - 185,-
MURI Yamilé - 185,-
Allergene: sulfitter. Kan indeholde spor af nødder.
Yamilé har smag af bløde røde frugter og cremet røgelse med en delikat aromatisk afslutning. Den er forfriskende tør, men med legesyge smagskompleksiteter og vinfængende funkiness.
MURI Nuala - 185,-
MURI Nuala - 185,-
Allergene: gluten. Kan indeholde spor af nødder.
Nuala er kompleks, saftig og frisk, men med balance. Aromer af røde bær møder en antydning af skov, en let syrlighed og en lagdelt smagspalet med blide tanniner.
Få svar på dine spørgsmål
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-13:00
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.
Du kan vælge selv at afhente din mad fra vores køkken. Ønsker du selv at afhente maden skal du også selv returnere tomme fade, skåle og kasser.
Ved bestilling af mad til 10 personer, fylder maden omkring fire cateringkasser. Har du bestilt til 15 kuverter, fylder maden omkring 8 kasser. Vær opmærksom på, at antallet af kasser kan variere.
Hvis du har planer om at bestille mere end 20 kuverter, så anbefaler vi, at du bestiller din cateringmenu til levering.
Afhentning af din mad
Maden skal afhentes fra vores køkken på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn.
Afhentningstiderne er:
Mandag – fredag: 12:00 - 16:00
Lørdag - søndag: 10:00 - 15:00
For at vi kan være helt klar med din mad, når du kommer, og så du undgår ventetid, vil vi gerne vide med en times interval, hvornår du planlægger at afhente din menu.
Aflevering af service
Tomme fade, skåle og kasser skal returneres senest tre dage efter dit arrangement. Den tomme service skal afleveres i det blå skur ved port 2 på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. Du skal kvittere for din aflevering via en e-mail, som vi sender dig efter dit arrangement. Servicen skal være skyllet og fri for madrester.
For levering mandag til og med lørdag: Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.
For levering søndag: Bestil senest 4 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 4 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00
Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.
Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.
Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.
I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.
Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.
Har du spørgsmål til eventuelle allergener, bedes du venligst henvende dig til Kundeservice på tlf. +45 39 18 69 00. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Ordrer under DKK 15.000
For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Afbestilling:
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:
Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Ordrer på eller over DKK 15.000
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.
Afbestilling:
Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:
Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.
Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.