Nytårsopskrifter fra Meyers – skab din egen festmenu

Vi leverer ikke vores nytårsmenu i år, men vi vil stadig gerne være med i dit køkken, når året rinder ud. Derfor har vi samlet en række af vores bedste opskrifter fra tidligere nytårsmenuer, så du kan sammensætte en festlig og smagfuld menu hjemme hos dig selv.

FORRETTER

Gravad laks, rødbedetatar, østerssuppe og limfjordsøsters

Forretterne sætter scenen for resten af nytårsaften. Det er små smagseksplosioner, der vækker appetitten og skaber forventning. Vi elsker forretter, der både overrasker og hylder det nordiske køkken med friske råvarer, sprøde teksturer og fine detaljer. Her finder du elegante serveringer med alt fra havets delikatesser til grønne smagsnuancer og røgede noter, alle perfekte som første kapitel i din hjemmelavede nytårsmenu.

HOVEDRETTER

Kalvetatar, langtidsbraiseret dyrebov og braiseret selleri

Når det nye år nærmer sig, må hovedretten gerne være både festlig og mættende. En ret, der samler gæsterne om bordet og sætter smagen i centrum. Vi giver dig opskrifter med dybde og karakter, uanset om du er til det raffinerede rå eller det langtidsbraiserede og smørmøre. Vores hovedretter er udvalgt, så de både kan imponere og tilpasses dit ambitionsniveau - fra det enkle til det ekstraordinære.

DESSERTER

Praliné, chokolademousse og kransekage

Ingen nytårsaften uden noget sødt til sidst. Desserten er kronen på værket, det sidste indtryk, der runder måltidet af med fylde, finesse og fejring. Uanset om du går all in på chokolade, frugtige elementer eller klassisk kransekage, finder du her opskrifter, der både kan laves i god tid og serveres med wow-effekt. Tilføj lidt ekstra magi til aftenen med søde sager, der smelter på tungen og gør indtryk.