Catering til konfirmation

Om teenageren er til den klassiske konfirmation eller blot ønsker en festlig nonfirmation, så er én ting sikkert; der skal være fest, underholdning og ikke mindst lækker mad til konfirmationen. Meyers leverer konfirmationsmenuer, der frister både unge og ældre ved bordet. Glæd dine gæster med en uformel konfirmationsbuffet eller en elegant 3-retters konfirmationsmenu. ​

 • Buffet eller 3-retters?

  Vi har maden til konfirmandens store dag, hvordan I end ønsker at fejre den

 • Fra 10 kuverter

  Om i bliver mange eller få, så har vi maden til jeres fest.

 • Minimal forberedelse

  Vores kokke tilbereder jeres menu, så I blot skal sørge for det allersidste

 • Leder du efter perfekte rammer til årets fest?

  HOLD KONFIRMATIONSFESTEN I EN AF VORES RESTAURANTER

  Vores restauranter hører hjemme i nogle af Danmarks mest toneangivende kulturinstitutioner som Det Kongelige Teater, Folketinget og Det Danske Filminstitut. De er bundet sammen i et fælles fokus på gode råvarer, godt håndværk og den gode oplevelse.

  Læs mere
 • Bliv inspireret

  Tips til borddækning og maden til den store dag

  Læs vores artikler

  Vi har samlet en håndfuld gode artikler med gode fif til, hvordan du kan gøre den store dag til en mindeværdig oplevelse. Bliv klogere på, hvordan du kan dække et smukt bord, bliv inspireret til, hvordan du selv kan sammensætte dejlige menuer og pynte omgivelserne med stemningsfulde lanterner og personlige bordkort.

  Læs mere

Konfirmationmenu 2021

Alt skal sidde lige i skabet, når de unge træder ind i de voksnes rækker, og konfirmationsfesten skal stables på benene. Der er mange beslutninger, der skal træffes og huskelister, der skal krydses af, inden konfirmanden kan fejres og familie såvel som venner kan mødes ved højbordet til en festlig konfirmationsmenu. Heldigvis falder konfirmationstiden midt i de lune forårsdage, og det gør konfirmationsfesterne til nogle af de smukkeste stunder, der på flere planer markerer begyndelsen på en ny tid.

Læs med her og bliv klogere på alle de overvejelser, som I kan gøre jer, inden junior kan kalde sig konfirmand 2021.

Konfirmationens traditioner

Hvad betyder konfirmation egentlig? Ordet konfirmation kommer af latin: confirmatio og betyder bekræftelse. Bekræftelse af løftet om det tilhørsforhold til kristendommen, som fadderne aflagde på den unges vegne ved dåben. For at sikre de unges kendskab til det kristne trosgrundlag er det i Danmark et krav, at man deltager i konfirmationsforberedelse forud for den store dag. Der er dog i stigende grad flere og flere unge, der fravælger den kirkelige handling og i stedet vælger at markere overgangen til de voksnes rækker med en nonfirmationsfest. Siden 2010 har man også kunne afholde en humanistisk konfirmation, hvor den unge igennem et konfirmationsforløb styrkes i moralske samt etiske synspunkter og afslutningsvis siger ja til troen på mennesker ved en fælles ceremoni.

Uanset, om man vælger en kirkelig konfirmation, nonfirmation, en humanistisk konfirmation eller noget helt fjerde, ligger en sådan glædesdag op til en festlig begivenhed, hvor gamle traditioner kan holdes i hævd, eller nye kan skabes. Konfirmationsindbydelserne skal sendes ud, sangene skrives og mad til konfirmationen bestilles. Forældre skal fundere over, hvad konfirmationstalen skal omhandle, og bordplanen skal fastlægges, konfirmationsmenuen overvejes. Midt imellem de lange huskelister og den megen planlægning står den forventningsfulde konfirmand og drømmer om fine konfirmationskjoler eller pæne jakkesæt, der kan imponere alle klassekammeraterne. Tiden kan altså være knap, og derfor vil vi i Meyers Køkken gerne give en hjælpende hånd ved at sætte det afgørende prik over i’et med smagfuld og delikat konfirmationsmenu til din teenagers konfirmation.

Inspiration til den perfekte konfirmation 2021

Nedenfor har vi samlet seks ideer til at skabe den bedste konfirmation. Måske ved du allerede, hvordan dagen skal udforme sig, måske mangler du lige et par tips til at gøre den store dag uforglemmelig. Ligegyldigt, hvor langt du er i planlægningen, så tag et kig på Meyers bedste idéer til en fuldendt konfirmation og find den sidste inspiration til nonfirmationen eller konfirmationen.

1. Konfirmation med tema
Vælg et farvetema eller generelt tema til dagen og vælg pynt, som passer hertil. Det kan være alt lige fra pastelfarver, glimmer og glitter, natur til fodbold-tema. Det vigtigste er, at temaet er gennemgående. Tænk temaet ind i alt lige fra invitationer og bordkort til dekoration og pynt af lokalerne eller teltet.

2. Bordkort
Hjemmelavede bordkort er et sikkert hit. Alt efter det valgte tema er det kun fantasien, som sætter grænsen for kreativiteten med kortene. Bordkort til konfirmationer kan være lavet af alt lige fra håndmalede sten, konfettirør med navne printet i dymo-skrift til rustikke træskiver med navne brændt i sig. Lidt mere enkelt kan det også gøres ved at vælge slikkepinde, eucalyptus grene eller en stofserviet, som bliver bundet med et fint bånd, hvorpå der sættes et håndskrevet navneskilt.

3. Lyskæder
Intet skaber en hyggelig stemning bedre end en masse lyskæder. Den rette belysning på dagen eller henover aftenen er med til at skabe en fortryllende stemning. Dekorer med lyskæder i lokalet, teltet eller på bordet, hvis festen holdes under åben himmel. Lyskæderne fungerer nemlig også perfekt som dekoration på bordet mellem blomstervaser og levende lys.

4. Fællesbillede
Alle billeder, som tages på dagen, er med til at fremkalde de glade minder, og i den forlængelse er en anden hyggelig idé at samle alle konfirmationsgæsterne til et fællesbillede. Brug for eksempel et polaroid-kamera, der virkelig er blevet populært igen. Køb et kamera i din yndlingsfarve og et par ekstra film, så der kan klikkes løs af den hyggelige og festlige stemning i et retro-look. På den måde har du også et festligt indslag til din næste fest.

5. Gæstebog
Køb en bog med blanke sider i så gæsterne har god plads til at skrive hilsner i. Ingen konfirmation uden en gæstebog, hvor konfirmanden kan se tilbage på dagens festligheder. Fyld bogen med hilsner, polaroid-billeder og bordkort.

6. Konfirmationsmenuen 2021
I Meyers synes vi naturligvis, at maden er noget af det vigtigste, når der inviteres til fejringen af konfirmanden. Vores kokke er dykket ned i konfirmationssæsonens bedste råvarer og med et udgangspunkt i konfirmandernes præferencer og et fokus på økologi, har de skabt nogle skønne cateringmenuer, som fritager dig fra timer i køkkenet og i stedet giver dig tid sammen med dagens hovedperson. Øverst på denne side kan du klikke ind på vores forskellige tilbud og læse mere om vores 3-retters konfirmationsmenu eller den lækre konfirmationsbuffet, der vil fuldende enhver konfirmation i foråret 2021.

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål til konfirmationsmenuerne.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.