Catering til bryllup

Det er de unikke måltider, som sætter rammen for livets allerstørste begivenheder. Når I skal fejre bryllup, sørger vi for bryllupsmad, så det gastronomiske minde bliver lige så vigtigt, som resten af jeres dag. ​Bestil bryllupsmenu ud af huset fra Meyers og så sørger vi for en madoplevelse som I sent vil glemme.

VI TILPASSER MENUER TIL DIT ARRANGEMENT

At invitere til fest er en enestående begivenhed, der kræver den helt rigtige menu. Og det gør ikke noget, hvis gæsterne taler om maden længe efter, at festen er forbi. Vi gør os umage for, at du kan få præcis den menu, der passer allerbedst til netop din fest. Hvad end du holder uformel sommerfest i haven, bryllup med højbord og sølvbestik eller har inviteret til vegetarisk festmiddag derhjemme.

Vores team af kokke og eventplanlæggere er oppe på tæerne og klar til at arbejde tæt sammen med dig, så vi i fællesskab kan skræddersy den perfekte menu præcis, som du drømmer om. Uanset om du holder festen derhjemme med familie og venner, eller du er ansvarlig for den helt store firmafest har vi gode idéer til, hvordan maden kan komplimentere netop dit arrangement bedst muligt. Har I særlige behov, allergier eller præferencer ser vi det som en spændende udfordring til at præsentere nye smagsmæssige oplevelser for jer, og vi har mere end tyve års erfaring med at sætte rammerne for festen baseret på jeres tema, budget og stil. 

Altid med sæsonens allerbedste råvarer i centrum, håndplukkede delikatesser og med hjælp fra vores dygtige kokkes gode idéer, er vi klar til at løfte madoplevelsen til dit arrangement til helt nye højder.

Kontakt os i formularen herunder for at høre nærmere og begynde planlægningen af din næste fest.

Få et tilbud på din menu

 • Personlige menuer tilpasset din begivenhed

 • Sæsonens allerbedste råvarer

 • Hensyn til allergener og særlige madpræferencer

{{message}}

Få et tilbud

Bestil skræddersyet catering til din næste fest

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

 • Gastronomisk oplevelse

  Alt vores mad er lavet fra bunden af vores fagudlærte kokke. Vi sørger for at I kan give jeres gæster en madoplevelse udover det sædvanlige.

 • Smagen af sæson

  Vores kokke håndplukker de råvarer, som findes i køkkenhaven netop nu så du får dem, når de er allerbedst.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn. Læn jer tilbage og lad os sørge for maden!

 • Mad ud af huset til bryllup

  Meyers catering

  Skræddersyet bryllupsmenu

  Vi vælger med at lave oplæg til en bryllupsmenu der passer lige til jeres ønsker. Kontakt vores kundeservice med jeres bryllupsdag og lad os hjælpe med at inspirerer og planlægge jeres bryllupsmad.

Catering til bryllup

Bestil catering til jeres bryllup. Bryllup er en stor begivenhed og en af de mest mindeværdige dage. Der er meget at forberede til en bryllupsfest, men når bryllupsdatoen er fundet og rammerne om den store dag er lagt fast, er bryllupsmenuen én af de vigtigste elementer at få på plads. Hos Meyers ser vi det som vores fornemmeste opgave at levere en gastronomisk oplevelse til jeres bryllup. Vores dygtige kokke har stor erfaring med at udvikle menuer af sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed. Ved at bestille mad ud af huset til jeres bryllup fra Meyers, sørger I for en velsmagende aften, som bryllupsgæsterne sent vil glemme. Gør plads til dans, romantik og ren forkælelse ved at lade vores kokke tilberede bryllupsmaden til jeres fest. 

Inspiration til bryllupsmenuen

Ovenfor har vi samlet vores mest populære menuer til bryllupsfesten. Der er stor forskel på, hvad folk synes er lækker bryllupsmad, og derfor har vi samlet et bredt udvalg af muligheder, som alle kan tilføre noget specielt til fejring af den store begivenhed. Vælg for eksempel en smagfuld klassisk 3-retters bryllupsmenu eller en stor buffet, der også fås i en indbydende vegetarisk version.

Find den menu, der passer bedst til det bryllup I ønsker at invitere til. Det vigtigste er, at I er trygge og tilfredse, så I er velkomne til at kontakte os, hvis I har specielle ønsker eller ikke kan finde svar på jeres spørgsmål.

Mad til bryllup

Uanset om jeres bryllupsfest afholdes på et slot, en herregård eller i egen have, skal maden naturligvis være rigtig festlig. Bestil en smuk og smagfuld 3-retters menu eller buffet, og vi sørger for at I kan give jeres gæster en madoplevelse udover det sædvanlige. Se hele vores udvalg af lækre menuer lavet på sæsonens bedste kvalitetsråvarer. Vi har mulighed for at tilbyde den perfekte menu til bryllup. Vi ved, hvor meget I glæder jer, derfor tilbyder vi catering til bryllup med ekstra kærlighed, så I kan få en helt fortryllende dag.

Skræddersyet bryllupsmenu

Vi hjælper jer med få opfyldt de ønsker I skulle have omkring den store dags bryllupsmad. Vi kan både hjælpe jer med at planlægge og inspirerer til den store gastronomiske oplevelse - og det skal være bryllupsbuffet eller en 3-retters bryllupsmenu. I samarbejde med vores kundeservice og kokke får vi sammensat en skræddersyet bryllupspakke, som er tilpasset jeres arrangement. Tag blot kontakt til vores kundeservice med datoen til jeres bryllup og få inspiration til bryllupsmenuen og alt hvad der hører til. Det er også muligt at leje kokke og tjenere til brylluppet, så I slet ikke skal tænke på noget. Bestil derfor jeres bryllupsmenu ud af huset og få en bryllupspakke, der indeholder mad til bryllup med kok og tjenere. 

Bryllupslokale

Skal du bruge et lokale? Meyers har en unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores mange samarbejdspartnere. Find dit næste festlokale blandt vores partnere og inviter til en uforglemmelig fest i mindeværdige rammer. Du kan se mere om vores lokationer her.

Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken. Kun fantasien sætter grænser.

Kontakt os for at høre mere om bryllupsmenuer, lokaler og muligheder.

Bryllupstraditioner til den perfekte bryllupsfest

I Meyers mener vi naturligvis, at menuen spiller en central rolle, når der skal holdes bryllup. Men gør du lidt ekstra ud af alt det, der omgiver bryllupsfesten, kan du være sikker på, at dine gæster vil mindes jeres bryllup længe efter, at den gode mad er spist og musikken er slukket. Derfor får du her en liste med nogle af de bryllupstraditioner, som er knyttet til den store dag:

1. Kaste ris

En gammel tradition siger, at der skal kastes ris på det nygifte brudepar efter vielsen. Risene kastes i det ønske om, at brudeparret måtte få et frugtbart liv. I dag er der dog mange steder, hvor det ikke er tilladt at kaste med ris. Det betyder dog ikke, at brudeparret skal undvære den magiske oplevelse i at gå igennem en regn af ris. Alternativt kan der pustes med sæbebobler, kastes med blomsterblade eller konfetti i en bestemt form og farve.

2. Larmende dåser bag bilen

Det larmer, når brudeparret kører væk i en bil med dåser bag, men det er også meningen. Ifølge en gammel overtro vil larmen fra dåserne skræmme onde ånder væk fra det nygifte par.  

3. Bruden kaster brudebuketten

Efter brudevalsen er der tradition for, at bruden kaster sin fine brudebuket op i luften, hvor en heldig kvinde vil gribe buketten. Ifølge traditionen vil kvinden, som griber brudebuketten, blive gift som den næste.

4. Brudeparret skærer bryllupskagen sammen

Bryllupskagen er ikke blot en smuk kage sat frem for synets skyld. Traditionen tro, skal bruden og gommen skære det første stykke af kagen, da det symboliserer evigt troskab. Det er ligeledes vigtigt at alle bryllupsgæsterne får et stykke af bryllupskagen, da det ellers kan bringe ulykke for brudeparret.

Hos Meyers sætter vi en stor ære i at producere kager og desserter af høj kvalitet, og vores 10 faguddannede konditorer og -elever arbejder hver eneste dag for at forkæle vores kunder med kager fremstillet efter innovative og traditionelle håndværkstraditioner.

Bestil en unik bryllupskage hos Meyers, og få dit livs bryllupskage.

5. Brudeparret gemmer lidt af bryllupskagen

En anden tradition er, at toppen af bryllupskagen gemmes i et år og bliver spist af brudeparret på deres første bryllupsdag.