Catering til bryllup

Der er livretter på en tirsdag, som vi spiser igen og igen, og så er der unikke måltider, som sætter rammen for livets allerstørste begivenheder. Når I skal fejre bryllup, sørger vi for bryllupsmad, så det gastronomiske minde bliver lige så vigtigt, som resten af jeres dag. ​

 • Gastronomisk oplevelse

  Alt vores mad er lavet fra bunden af vores fagudlærte kokke. Vi sørger for at I kan give jeres gæster en madoplevelse udover det sædvanlige.

 • Smagen af sæson

  Vores kokke håndplukker de råvarer, som findes i køkkenhaven netop nu så du får dem, når de er allerbedst.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn. Læn jer tilbage og lad os sørge for maden!

 • Bestil bryllupskage fra Meyers

  Meyers Konditori

  Bryllupskage

  Festlig kage til den store dag

  Vi sætter en stor ære i at producere kager og desserter af høj kvalitet, og vores 10 faguddannede konditorer og -elever arbejder hver eneste dag for at forkæle vores kunder med kager fremstillet efter innovative og traditionelle håndværkstraditioner.

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres bryllup kan blive en uforglemmelig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Catering til bryllup

Bryllup er en stor begivenhed og en af de mest mindeværdige dage. Der er meget at forberede til en bryllupsfest, men når bryllupsdatoen er fundet og rammerne om den store dag er lagt fast, er bryllupsmenuen én af de vigtigste elementer at få på plads. Hos Meyers ser vi det som vores fornemmeste opgave at levere en gastronomisk oplevelse til jeres bryllup. Vores dygtige kokke har stor erfaring med at udvikle menuer af sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed. Gør plads til dans, romantik og ren forkælelse ved at lade vores kokke tilberede maden til jeres bryllupsfest og få den leveret i Sjælland og Jylland

Ovenfor har vi samlet vores mest populære menuer til bryllupsfesten. Der er stor forskel på, hvad folk synes er lækker festmad til brylluppet, og derfor har vi samlet et bredt udvalg af muligheder, som alle kan tilføre noget specielt til fejring af den store begivenhed. Vælg for eksempel en smagfuld klassisk 3-retters bryllupsmenu eller en stor buffet, der også fås i en indbydende vegetarisk version. Hos Meyers tilbyder vi også en smuk menu til bryllupsreception, der efter jeres ønske består af 5, 7 eller 9 kanapéer. Find den menu, der passer bedst til det bryllup I ønsker at invitere til. Det vigtigste er, at I er trygge og tilfredse, så I er velkomne til at kontakte os, hvis I har specielle ønsker eller ikke kan finde svar på jeres spørgsmål.

Mad ud af huset til bryllup

Uanset om jeres bryllupsfest afholdes på et slot, en herregård eller i egen have, skal maden naturligvis være rigtig festlig. Bestil en smuk  og smagfuld menu eller buffet, og vi sørger for at I kan give jeres gæster en madoplevelse udover det sædvanlige. Se hele vores udvalg af lækre menuer lavet på sæsonens bedste kvalitetsråvarer. Vi ved, hvor meget I glæder jer, derfor tilbyder vi catering til bryllup med ekstra kærlighed.

Bryllupstraditioner til den perfekte bryllupsfest

I Meyers mener vi naturligvis, at menuen spiller en central rolle, når der skal holdes bryllup. Men gør du lidt ekstra ud af alt det, der omgiver bryllupsfesten, kan du være sikker på, at dine gæster vil mindes jeres bryllup længe efter, at den gode mad er spist og musikken er slukket. Derfor får du her en liste med nogle af de bryllupstraditioner, som er knyttet til den store dag:

1. Kaste ris

En gammel tradition siger, at der skal kastes ris på det nygifte brudepar efter vielsen. Risene kastes i det ønske om, at brudeparret måtte få et frugtbart liv. I dag er der dog mange steder, hvor det ikke er tilladt at kaste med ris. Det betyder dog ikke, at brudeparret skal undvære den magiske oplevelse i at gå igennem en regn af ris. Alternativt kan der pustes med sæbebobler, kastes med blomsterblade eller konfetti i en bestemt form og farve.

2. Larmende dåser bag bilen

Det larmer, når brudeparret kører væk i en bil med dåser bag, men det er også meningen. Ifølge en gammel overtro vil larmen fra dåserne skræmme onde ånder væk fra det nygifte par.  

3. Bruden kaster brudebuketten

Efter brudevalsen er der tradition for, at bruden kaster sin fine brudebuket op i luften, hvor en heldig kvinde vil gribe buketten. Ifølge traditionen vil kvinden, som griber brudebuketten, blive gift som den næste.

4. Brudeparret skærer bryllupskagen sammen

Bryllupskagen er ikke blot en smuk kage sat frem for synets skyld. Traditionen tro, skal bruden og gommen skære det første stykke af kagen, da det symboliserer evigt troskab. Det er ligeledes vigtigt at alle bryllupsgæsterne får et stykke af bryllupskagen, da det ellers kan bringe ulykke for brudeparret.

Hos Meyers sætter vi en stor ære i at producere kager og desserter af høj kvalitet, og vores 10 faguddannede konditorer og -elever arbejder hver eneste dag for at forkæle vores kunder med kager fremstillet efter innovative og traditionelle håndværkstraditioner.

Bestil en unik bryllupskage hos Meyers, og få dit livs bryllupskage.

5. Brudeparret gemmer lidt af bryllupskagen

En anden tradition er, at toppen af bryllupskagen gemmes i et år og bliver spist af brudeparret på deres første bryllupsdag.

Leje af lokale

Bryllupslokale

Skal du bruge et lokale? Meyers har en unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores mange samarbejdspartnere. Find dit næste festlokale blandt vores partnere og inviter til en uforglemmelig fest i mindeværdige rammer. Du kan se mere om vores lokationer her.

Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken. Kun fantasien sætter grænser.

Kontakt os for at høre mere om bryllupsmenuer, lokaler og muligheder.