Catering til barnedåb

Navnefest, barnedåb eller bare en festlig fejring af den lille ny. ​Til juniors allerførste fest skal maden være velsmagende, når I har inviteret gæsterne til allerførste festivitas.

 • Se vores udvalg af menuer

  Se alle menuer

  Vi tilbyder alt fra en klassisk buffet, 3-retters menu, retter med fokus på det grønne eller noget helt fjerde. Find den menu, som passer til jeres arrangement.

  Bestil menu her
 • Høj kvalitet og smag

  Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

 • Professionelle kokke og tjenere

  Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres barnedåb kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Barnedåbens traditioner

Dåben er ofte barnets første fest og måske også første gang, at nybagte forældre skal arrangere en fest med et andet menneske i centrum. Derfor er spørgsmålene helt sikker mange, når det kommer til at skulle arrangere en barnedåb sammenlignet med at arrangere nogle af livets andre festlige begivenheder. Når første det er besluttet, hvad barnet skal hedde, kan et af de vigtigst spørgsmål for nogle forældre være, hvorvidt deres barn skal navngives eller døbes – men hvad er forskellen egentlig på de to tilgange?

Barnedåben er et religiøst, kristent ritual, hvor Gud takkes for at tage imod barnet, og hvor faddere og forældre siger ja til den kristne tro på barnets vegne. Præsten vil herefter øse vand på barnets hoved; en gang for Gud Fader, en gang for Gud Søn og en gang for Gud Helligånd. Afslutningsvis bliver barnet velsignet med Guds løfte om at være med barnet fra nu og til evig tid. Ud over den religiøse handling er barnedåben ofte forbundet med en række traditioner så som en bestemt dåbsgave samt dåbskjolen med det lange blå eller lyserøde bånd, der ofte går i arv igennem familiegenerationer.
I stedet for at lade deres barn døbe, vælge nogle forældre i stedet udelukkende at navngive deres barn. Navngivningen skal ske inden for seks måneder efter fødslen og er det ikke-religiøse alternativ til dåben.

Catering til barnedåben

Uanset, hvordan barnet skal have sit fine navn, vælger mange forældre at samle både venner og familie til en dåbsfest eller navngivningsfest. Dagens midtpunkt kræver på dette tidspunkt i livet stadig en stor portion kærlig opmærksomhed, så det kan være svært at holde overblikket og humøret højt, imens der skal jongleres med kokkegerninger, gæster og et hulk fra dåbsbarnet.


Har du også forudset den situation? Så er du ikke alene, og du kan med fordel lade Meyers kokke stå for maden til dit barns dåb, så du trygt kan komme igennem den glædelige dag uden nogen bekymringer om madens kvalitet. Lokale sæsonbetonede råvarer er omdrejningspunktet, når vores kokke står bag gryderne og skaber din barnedåbsmenu. Mad til barnedåb så vel som til navngivning er et vidt begreb, og derfor har vi ovenfor samlet et overblik over de menuer, som andre kunder tidligere har valgt, da de skulle holde barnedåb.