Catering til barnedåb

Navngivning, barnedåb eller blot en festlig fejring af den lille ny. Uanset, hvordan jeres barn skal have sit navn, så skal maden være velsmagende, når I har inviteret gæster til jeres barns allerførste festivitas.

VI TILPASSER MENUER TIL DIT ARRANGEMENT

At invitere til fest er en enestående begivenhed, der kræver den helt rigtige menu. Og det gør ikke noget, hvis gæsterne taler om maden længe efter, at festen er forbi. Vi gør os umage for, at du kan få præcis den menu, der passer allerbedst til netop din fest. Hvad end du holder uformel sommerfest i haven, bryllup med højbord og sølvbestik eller har inviteret til vegetarisk festmiddag derhjemme.

Vores team af kokke og eventplanlæggere er oppe på tæerne og klar til at arbejde tæt sammen med dig, så vi i fællesskab kan skræddersy den perfekte menu præcis, som du drømmer om. Uanset om du holder festen derhjemme med familie og venner, eller du er ansvarlig for den helt store firmafest har vi gode idéer til, hvordan maden kan komplimentere netop dit arrangement bedst muligt. Har I særlige behov, allergier eller præferencer ser vi det som en spændende udfordring til at præsentere nye smagsmæssige oplevelser for jer, og vi har mere end tyve års erfaring med at sætte rammerne for festen baseret på jeres tema, budget og stil. 

Altid med sæsonens allerbedste råvarer i centrum, håndplukkede delikatesser og med hjælp fra vores dygtige kokkes gode idéer, er vi klar til at løfte madoplevelsen til dit arrangement til helt nye højder.

Kontakt os i formularen herunder for at høre nærmere og begynde planlægningen af din næste fest.

Få et tilbud på din menu

 • Personlige menuer tilpasset din begivenhed

 • Sæsonens allerbedste råvarer

 • Hensyn til allergener og særlige madpræferencer

{{message}}

Få et tilbud

Bestil skræddersyet catering til din næste fest

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

 • Høj kvalitet og smag

  Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

 • Professionelle kokke og tjenere

  Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Barnedåb eller navngivning?

Dåben er ofte barnets første fest, og måske er det også første gang, at I som nybagte forældre skal arrangere en fest med et andet menneske i centrum. Derfor kan spørgsmålene forståeligt nok være mange, når det kommer til alle de praktiske detaljer i planlægningen af den perfekte barnedåb. Først og fremmest skal I dog beslutte, hvorvidt jeres barn skal navngives eller døbes – men hvad er forskellen egentlig på de to tilgange?

En barnedåb afholdes ofte når barnet er omkring 3 måneder gammelt og er et religiøst ritual, hvor Gud takkes for at tage imod barnet, og hvor faddere og forældre siger ja til den kristne tro på barnets vegne. Præsten vil herefter øse vand på barnets hoved; en gang for Gud Fader, en gang for Gud Søn og en gang for Gud Helligånd. Afslutningsvis bliver barnet velsignet med Guds løfte om at være med barnet fra nu og til evig tid. En barnedåb tager ofte mellem 1 og 1,5 time afhængigt af, hvilken kirke barnet skal døbes i, og hvor mange andre børn, der skal døbes samme dag. Udover den religiøse handling er barnedåben ofte forbundet med en række traditioner så som en bestemt dåbsgave, en bestemt kage til barnedåben og ikke mindst dåbskjolen med det lange blå eller lyserøde bånd, der i mange familier går i arv fra generation til generation.

I stedet for at lade deres barn døbe, vælger nogen forældre at navngive deres barn for senere hen at fejre barnet og selv lade det beslutte, hvorvidt han eller hun ønsker at blive døbt. Navngivningen skal dog ske inden for seks måneder efter fødslen og er det ikke-religiøse alternativ til dåben. I Danmark florerer der en myte om systematisk tvangsnavngivning, hvis barnet ikke tidsnok bliver navngivet af forældrene. Myten går på, at barnet får tildelt den seneste regents fornavn, hvis barnet er blevet seks måneder og endnu ikke har fået et navn. Der findes dog igen dokumentation på, at det nogensinde er sket i Danmark.

Catering til barnedåb

Uanset, hvordan barnet skal have sit fine navn, vælger mange forældre at samle både venner og familie til en dåbsfest eller navngivningsfest. Dagens midtpunkt kræver på dette tidspunkt i livet stadig en stor portion kærlig opmærksomhed, så det kan være svært at holde overblikket og humøret højt, imens der skal jongleres med kokkegerninger, gæster og måske et lille hulk fra dåbsbarnet.

Har I også forudset den situation? Så er I ikke alene, og I kan derfor med fordel lade Meyers kokke stå for maden til jeres barns dåb, så I trygt kan komme igennem den glædelige dag uden nogen bekymringer om madens kvalitet. Lokale sæsonbetonede råvarer er omdrejningspunktet, når vores kokke står bag gryderne og skaber jeres barnedåbsmenu. Mad til barnedåb så vel som til en navngivning er et vidt begreb, og derfor har vi ovenfor samlet et overblik over de menuer, som andre kunder tidligere har valgt, da de skulle holde barnedåb.

Nem og afslappet barnedåb

I Meyers har vi mere end 25 års erfaring med udvikling og levering af smagfulde cateringmenuer til store såvel som små arrangementer, heriblandt mad til barnedåb og navngivningsfester. At få maden leveret til jeres barns dåb eller navngivningsfest giver et større overskud til nogle af de andre gøremål så som bordpynt og borddækning af et smukt bord til barnedåben. Gør plads til servering af en appetitvækkende buffet til barnedåben og skab en uformel stemning, eller server en klassisk 3-retters barnedåbsmenu for at forlænge barnedåben eller navngivningsfesten en smule og gøre den til noget helt særligt.

Se hele vores udvalg af lækre cateringmenuer lavet på sæsonens bedste kvalitetsråvarer og find den menu, der passer bedst til den barnedåb I ønsker at invitere til. Det vigtigste er, at I er trygge og tilfredse, så I er velkomne til at kontakte os, hvis I har specielle ønsker eller ikke kan finde svar på jeres spørgsmål.
Vi leverer menuerne i Storkøbenhavn og omegn alle ugens dage. Du finder priserne på levering her.

Brug for mere plads?

Hvis du har du et brændende ønske om at afholde en stor barnedåb fest med venner og familie, men bor i en 2. værelses lejlighed, har du nok stillet dig selv spørgsmålet – hvor kan man holde barnedåb?
Det kan Meyers heldigvis hjælpe dig med, så du kan få dit ønske om en stor fest med plads til både voksne og børn, som kan nyde barnedåben. Find dit festlokale blandt vores partnere og inviter til en uforglemmelig fest i mindeværdige rammer. Du kan se mere om vores lokationer her.