Skal du holde sommerfest i år?

Bestil sommermenuen fra os og så klarer vi resten, så I nemt kan byde jeres gæster til sommerfest.

Se og bestil vores cateringmenuer
 • Fokus på mad, der egner sig bedst til at blive spist udendørs

  Find grillen frem

  Nyd de lune aftener

  Med grillen er tilberedningen minimal og næsten hele menuen kan tilberedes over gløderne. Lige fra pølser, kød, spidskål, asparges til fisk og skaldyr. Faktisk kan du også bage pizzaer på grillen, hvis du anskaffer dig en pizzasten.

  Læs mere
 • #flødekagefredag

  Flødekagefredag er tilbage

  Smag Gåsebrystet i juni

  Flødekagefredag tilbage hos Meyers Bageri. Vi glæder os til igen at invitere dig til et vaske ægte flødeskumseventyr. Den første fredag hver måned sætter vi en ny flødekage på programmet, som kun kan fås hver fredag måneden ud.

  I maj er det Gåsebryst, som er månedens fredagsflødekage.

  ​Kagerne kan hentes i vores bagerier hver fredag fra kl. 12. Husk at du altid kan forudbestille dine fredagsflødekager ved at sende en mail til den butik, som du handler i.

  Læs mere
 • Få det bedste ud af de nye danske kartofler

  De danske kartofler

  De nye kartofler er indbegrebet af dansk sommer

  Lige præcis nu kan du finde de allerførste saftspændte, nye kartofler, som er en gudespise uden lige! De nye kartofler er indbegrebet af dansk sommer, og de skal behandles med respekt. Det er bestemt ikke lige meget, hvordan man koger dem. De nye kartofler har en særligt fast konsistens, og det er ikke på grund af sorten, men fordi de egentlig kan betegnes som umodne. Denne tidlige høst af kartoflerne gør, at de indeholder mindre stivelse og væske end de kartofler vi normalt spiser.

  Læs mere
 • Erhverv

  Kantine eller firmafrokost?

  Gå på opdagelse i vores univers for virksomheder

  Vi står for frokosten ved nogle af landets førende virksomheder. Vi favner både prisvindende kantineløsninger til større domiciler såvel som levering af velsmagende frokostmenuer til mindre virksomheder.

  Se mere
 • Meyers restauranter

  Besøg vores restauranter

  Spiseoplevelser i særklasse

  Besøg vores restauranter på nogle af byens mest prominente adresser. Book bord til din næste spiseoplevelse og se også vores eventkalender, hvor vi løbende inviterer til livlige og spændende oplevelser.

  Læs mere