Sådan gør du
Kog majskolben og skær selve majsen fra kolben. Lun majsen i en gryde eller pande med lidt smør.
Pølserne grilles ved lav til middel varmen til de er sprøde og gennemvarme. I de sidste minutter grilles pølsebrødet så det får lidt farve.
Skær pølsebrødene op og smør indvendigt med hummus. Læg pølserne i brødet og top af med pesto, de lune majs og syltede rødløg.
Ingredienser
4 pølsebrød - gerne bagt med masser af smør
4 Grove pølser - hvad du kan lide
4 spsk Meyers hummus
4 tsk Meyers pesto - enten basilikum-, persille- eller tomat & chilipesto
1 tsk majskolbe
40 g syltede rødløg
Sæson opskrifter
For at kunne skabe retter der giver maksimalt udbytte på smag og konsistens ynder vi at bruge råvarer når de er i sæson. Her finder du alt fra vinterens simreretter, til sommerens salater, tærter med efterårets frugter og til når de første spæde grøntsager begynder at titte frem til foråret.