Tilbage til opskrifter

PASTA FAGIOLI MED BORLOTTIBØNNER OG TO SLAGS KÅL

Pasta med bønner er italiensk bondekost med simple, billige råvarer og masser af smag. På italiensk ville den hedde pasta e fagioli (den amerikaniserede ’pasta fasul’ har du måske hørt Dean Martin synge om). Vores version har to slags kål til at give lidt bid og modstand til tomater og bønner.

Sådan gør du

Udblød bønnerne i koldt vand natten over eller i mindst 6 timer, hæld vandet fra.

Skræl gulerødder, rens porren grundigt, og pil løg og hvidløg. Giv grøntsagerne en tur i en foodprocessor, til de er mellemfint hakkede – eller hak dem med en stor kniv.

Varm olien op i en god stor gryde, tilsæt de hakkede grøntsager, og steg dem langsomt under omrøring, til de har smidt væske og er svundet ind og brunet let – det tager mindst 15 minutter. Tilsæt de udblødte borlottibønner og bouillonen sammen med tomaterne, et drys salt, laurbærblade og evt. parmesankanter.

Læg låg på gryden, og lad det simre i 1-1½ time, til bønnerne er møre. Skær de to slags kål i mindre stykker. Fisk parmesankanterne op, og tilsæt i stedet de to slags kål.

Imens kålen simrer sig mør, kog da pastaen efter anvisningen på pakken – men hæld vandet fra 3 minutter før tid, kom pastaen i gryden med bønnerne, og lad den koge færdig der. Når pastaen er mør, så smag godt til med salt, peber og evt. en dråbe citronsaft. Anret med et skvæt olivenolie og revet parmesan.

Ingredienser

200 g borlottibønner
3 gulerødder
1 porre
1 løg
5 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1 liter grøntsagsbouillon (evt. i kombination med lidt af bønnevandet fra iblødsætningen)
1 dåse flåede tomater
2 laurbærblade
2 parmesankanter (hvis du har dem)
2 stængler grønkål
2 store blade rødkål
250 g pasta
salt og peber
saft fra 1 citron
parmesanost

Find opskriften i Grønne proteiner


 • Bestil Meyers klassiske buffet - Brandade af kulmule med fennikel

  Kold buffet

  Vi tilbyder også en kold buffet

  Vores kolde buffet er oplagt, hvis du skal holde fest, men ikke har adgang til et køkken eller bare vil kunne servere maden direkte for dine gæster. Når du vælger den kolde buffet har vores kokke sørget for, at du kan dække bordet med en velsmagende menu, hvor alle retter kan nydes kolde, præcis som de bliver leveret. Denne menu tilbydes naturligvis også i en vegetarisk udgave.

  Bestil den kolde buffet her

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om vores buffet.

Levering på Sjælland

Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00

Søndag kl. 10:00-12:30

Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.

 

Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.

Bestil senest kl. 12 fire dage før ønskede leveringsdag.

Du vil modtage maden på fade og i skåle.

Du kan vælge at få en kold buffet, som skal opbevares på køl indtil servering. Du kan bestille den kolde buffet her.

Du finder vejledningen til alle vores menuer her.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.

I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.

Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000

For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.

Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Bestil buffet til din fest

Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En fest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle. 

Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men orker ikke at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os. Meyers catering tilbyder nemlig en stribe af sprudlende festmenuer, der med garanti kan vække jubel os dine gæster og sørger for, at I bliver både mætte og begejstrede. Faktisk er det vores spidskompetence at sammensætte menuer, der gør lige præcis din fest mindeværdig og sikrer, at middagen bliver festens velsmagende højdepunkt. 

Hvad skal man servere til festen?

Er det maden, der skaber festen, eller er det festens tema, der er bestemmende for, hvad I skal spise? Det er op til jer. Under alle omstændigheder er der nogle menuer, der er mere velegnede til havefesten og den stående reception og andre, der er perfekte til den store fejring med hvid dug og sølvbestik. 

Hvornår skal man vælge en buffet?

Buffet er et stensikkert valg, der tilgodeser både små og store gæster til festen. Vi skifter vores buffet flere gange om året, så du altid kan finde retter, der er tilberedt med de råvarer, som skoven, havet og haven byder på netop nu. Sammen med fyldige salater og mørt kød sætter vi friskbagt brød og spændende spreads og dressinger på bordet, så gæsterne kan sammensætte en farverig og velsmagende tallerken. 

Vores cateringbuffet er velegnet til alt fra sommerfester, bryllup, barnedåb, fødselsdag, sommerfester, studenterfester eller andre festlige højtider. Vores buffet skal bestilles til minimum 10 kuverter, og så tilbereder og anretter vi maden på porcelænsfade og skåle, så I faktisk blot skal servere for gæsterne. Når festen er forbi, skal I blot levere det brugte service tilbage til vores køkken. 

Buffet – klassisk eller vegetarisk? 

Det kan være svært at tilgodese både kødelskere og vegetarer til sin fest. Derfor er det nemmere at bestille festmenuen ude fra f.eks. vores klassiske buffet. Bestiller du Meyers buffet til din fest i 2023, vil du og dine gæster blive budt på en stribe velsmagende retter, som altid er tilberedt med sæsonens bedste råvarer. Glæd jer til veltilberedt kød, sprøde salater, saftig dyppelse og særlige delikatesser. Buffeten findes også i en vegetarisk version, hvor grøntsagerne er omdrejningspunktet. Desuden kan I bestille Meyers buffet i både en kold og varm variant. Lige nu kan I bestille vores forårs- og sommerbuffet til 2023.  

 • Glutenfri pizzabund

  Få inspiration til at lave din egen buffet

  Se vores lækre opskrifter

  Læs mere her