Tilbage til opskrifter

PASTA FAGIOLI MED BORLOTTIBØNNER OG TO SLAGS KÅL

Pasta med bønner er italiensk bondekost med simple, billige råvarer og masser af smag. På italiensk ville den hedde pasta e fagioli (den amerikaniserede ’pasta fasul’ har du måske hørt Dean Martin synge om). Vores version har to slags kål til at give lidt bid og modstand til tomater og bønner.

Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Udblød bønnerne i koldt vand natten over eller i mindst 6 timer, hæld vandet fra.

Skræl gulerødder, rens porren grundigt, og pil løg og hvidløg. Giv grøntsagerne en tur i en foodprocessor, til de er mellemfint hakkede – eller hak dem med en stor kniv.

Varm olien op i en god stor gryde, tilsæt de hakkede grøntsager, og steg dem langsomt under omrøring, til de har smidt væske og er svundet ind og brunet let – det tager mindst 15 minutter. Tilsæt de udblødte borlottibønner og bouillonen sammen med tomaterne, et drys salt, laurbærblade og evt. parmesankanter.

Læg låg på gryden, og lad det simre i 1-1½ time, til bønnerne er møre. Skær de to slags kål i mindre stykker. Fisk parmesankanterne op, og tilsæt i stedet de to slags kål.

Imens kålen simrer sig mør, kog da pastaen efter anvisningen på pakken – men hæld vandet fra 3 minutter før tid, kom pastaen i gryden med bønnerne, og lad den koge færdig der. Når pastaen er mør, så smag godt til med salt, peber og evt. en dråbe citronsaft. Anret med et skvæt olivenolie og revet parmesan.

Ingredienser

200 g borlottibønner
3 gulerødder
1 porre
1 løg
5 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1 liter grøntsagsbouillon (evt. i kombination med lidt af bønnevandet fra iblødsætningen)
1 dåse flåede tomater
2 laurbærblade
2 parmesankanter (hvis du har dem)
2 stængler grønkål
2 store blade rødkål
250 g pasta
salt og peber
saft fra 1 citron
parmesanost

Find opskriften i Grønne proteiner


Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om vores buffet.

Klik HER for at se, hvor vi leverer denne menu til.

 

LEVERING PÅ SJÆLLAND

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30.

 

LEVERING I JYLLAND

Cateringmenuerne leveres fredag, lørdag og søndag.

Fredag og lørdagen leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30. 

 

Denne menu skal bestilles senest kl. 12:00 og 4 dage før leveringsdagen.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 3918 6900.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Vi udbyder også et vegetarisk alternativ.

I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Ja. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og lasagne.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

 

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Du vil modtage maden på fade og i skåle. Du kan vælge at få en kold buffet, som skal opbevares på køl ind til servering. Du kan også vælge at få en buffet, som du selv skal opvarme, og derefter er den klar til servering.

Du finder vejledningen til alle vores menuer her.

Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En fest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig forbandet godt. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle.

Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men ikke orker at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os. Vi tilbyder nemlig en stribe af sprudlende festmenuer, der med garanti kan vække jubel os dine gæster og sørger for, at I bliver både mætte og begejstrede. Faktisk er det vores spidskompetence at sammensætte menuer, der gør lige præcis din fest mindeværdig og sikrer, at middagen bliver festens velsmagende højdepunkt.

Hvad skal man servere til festen?

Er det maden, der skaber festen eller er det festens tema, der er bestemmende for, hvad I skal spise? Det er op til jer. Under alle omstændigheder er der nogle menuer, der er mere velegnede til havefesten og den stående reception og andre, der er perfekte til den store fejring med hvid dug og sølvbestik.

Hvornår skal man vælge en buffet?

Buffet er et stensikkert valg, der tilgodeser både små og store gæster til festen. Vi skifter vores buffet flere gange om året, så du altid kan finde retter, der er tilberedt med de råvarer, som skoven, havet og haven byder på netop nu. Sammen med fyldige salater og mørt kød sætter vi friskbagt brød og spændende spreads og dressinger, så gæsterne kan sammensætte en farverig og velsmagende tallerken.

Vores buffet er velegnet til alt fra sommerfester, bryllup, barnedåb, fødselsdag eller andre festlige højtider. Vores buffet skal bestilles til minimum 10 kuverter, og så tilbereder og anretter vi maden på porcelænsfade og skåle, så I faktisk blot skal servere for gæsterne. Når festen er forbi, skal I blot levere det brugte service tilbage til vores køkken.