Sådan gør du
Serveringsforslag 1
Suppen toppes med en tsk. fuldfed rygeost, en tsk. basilikumspesto og frisk basilikum
Serveringsforslag 2
Mandlerne blandes med en smule vand og salt. Derefter bages de i ovnen ved 160 grader, til vandet er fordampet, mandlerne er sprøde og der ligger en hvid saltskal omkring mandlerne. Rør jævnligt i mandlerne under bagning.
Hvidløg hakkes fin og røres ud i oliven olie. Lad det trække et par timer inden brug.
Suppen toppes med en tsk. fed creme fraiche, 1/2 tsk. olivenolie og et drys saltedemandler.
Serveringsforslag 3
Kogt Pasta steges i en gryde sprødt og gyldent i olivenolie. Dernæst krydres den gyldnepasta med salt.
Løgene pilles og skæres i halve. Dernæst steges de på en tør pande til de har fået god farve på skærefladen. Lidt oliven olie tilsættes og de steges møre. Krydres med salt og peber.
Suppen toppes med løgene, pastaen kommes i suppen og til sidst rives lidt parmesan over suppen.
Ingredienser
Serveringsforslag 1
1 Tomatsuppe fra Meyers
1 rygeost fra Meyers
1 basilikumspesto fra Meyers
basilikum
Serveringsforslag 2
1 Tomatsuppe fra Meyers
creme fraiche
mandler
vand
salt
hvidløg
olivenolie
Serveringsforslag 3
1 Tomatsuppe fra Meyers
pasta
olivenolie
salt
skalotteløg
peber
parmesanost
Lækre og nemme madopskrifter
Find vores bedste opskrifter til alle fire sæsoner – måned for måned, opskrifter til årets højtider og masser af god inspiration til dit eget madliv derhjemme.