Sådan gør du
Pølserne grilles ved lav til middel varmen til de er sprøde og gennemvarme. I de sidste minutter grilles pølsebrødet så det får lidt farve.
Drueagurkerne skæres i skiver på langs.
Skær pølsebrødene op og smør indvendigt med aioli. Læg pølserne i brødet og top af med rødkål, syltede drueagurker og fedtregrever. Pølserne grilles ved lav til middel varmen til sprøde og gennemvarme. Lægges i et grillet pølsebrød smurt med aioli. Toppes med rødkål, syltede drue agurker og fedtegrever.
Ingredienser
4 pølsebrød - gerne bagt med masser af smør
4 stk Meyers grove pølser med æble og sort peber
4 spsk aioli
140 g syltet rødkål
4 stk syltede drueagurker
40 g fedtegrever
Sæson opskrifter
For at kunne skabe retter der giver maksimalt udbytte på smag og konsistens ynder vi at bruge råvarer når de er i sæson. Her finder du alt fra vinterens simreretter, til sommerens salater, tærter med efterårets frugter og til når de første spæde grøntsager begynder at titte frem til foråret.