Tilbage til opskrifter

Hotdog i godt selskab

Vores bud på en opgraderet "ristet med det hele": En hotdog med vores klassiske grillpølse, der er krydret med æbler, bacon og sort peber, og toppet med delikat aioli, syltede rødkål og agurker og sprøde fedtegrever.

Sådan gør du

Pølserne grilles ved lav til middel varmen til de er sprøde og gennemvarme. I de sidste minutter grilles pølsebrødet så det får lidt farve.

Drueagurkerne skæres i skiver på langs.

Skær pølsebrødene op og smør indvendigt med aioli. Læg pølserne i brødet og top af med rødkål, syltede drueagurker og fedtregrever. Pølserne grilles ved lav til middel varmen til sprøde og gennemvarme. Lægges i et grillet pølsebrød smurt med aioli. Toppes med rødkål, syltede drue agurker og fedtegrever.

Ingredienser

4 pølsebrød - gerne bagt med masser af smør
4 stk Meyers grove pølser med æble og sort peber
4 spsk aioli
140 g syltet rødkål
4 stk syltede drueagurker
40 g fedtegrever


Sæson opskrifter

For at kunne skabe retter der giver maksimalt udbytte på smag og konsistens ynder vi at bruge råvarer når de er i sæson. Her finder du alt fra vinterens simreretter, til sommerens salater, tærter med efterårets frugter og til når de første spæde grøntsager begynder at titte frem til foråret.