Sådan gør du
De friske majs ordnes, skylles og koges i saltet vand i ca. 5 min. Afkøles og skæres i passende stykker med stokken. Grill herefter de friskkogte majs over direkte varme til de er varme og har fået lidt farve. Nu du har gang i grillen, så halver din lime og denne grilles på skærefladen til den har fået en god karamelliseret farve.
Olivenolien røres med ca. ¼ tsk. karry og smages til med lidt grillet lime.
Popcorn rystes med lidt karry og salt.
Kom hummus på en tallerken og anret de lune majs herpå. Sprinkle med karryolie og top med karry popcorn, plukket persille og lime til selv at vride ud over.
Ingredienser
300 majskolber
150 g hummus evt. Meyers klassiske hummus
1 stk lime
4 spsk olivenolie
1 håndfuld popcorn
madras karry
et par stikler bredbladet persille
salt og peber