Sådan gør du
Bræk MATR block i små stykker og rist dem i lidt olie på en medium varm pande, til de har fået farve. Drys med lidt salt.
Kom vand, miso, soja og skivede svampe i en gryde og lad simre. Smag suppen til med lidt sukker, lime eller hvad du synes, den trænger til.
Skær forårsløg i tynde, skrå skiver.
Kom instant eller forkogte nudler i to forvarmede skåle.
Hæld den varme suppe over, men hold svampene tilbage.
Kom toppings på suppen, som på billedet.
Slubr suppen i dig mens den stadig er knaldvarm.
Og så er der MATR! Let’s eat!
Ingredienser
1 stk grøntsagsbouillon terning
1 spsk stor miso
soja efter smag
2 æg kogt smilende (6 min.)
2 instant eller kog selv tilsvarende
2 forårsløg
2 gulerødder skåret i tændstikker (eller tilsvarende minigulerødder)
Frisk chili i tynde skiver
Drys af tang og/eller chiliflager
Frisk koriander