Sådan gør du
Forvarm ovnen til 180 ° varmluft.
Hak mandlerne groft og sæt dem til side. Hak chokoladen groft, og kom den i en skål.
Smelt smørret over vandbad og tilsæt chokoladen. Pas på at smørret ikke bliver for varmt inden chokoladen tilsættes. Pisk æg og sukker sammen – ikke for luftigt – og rør den smeltede chokolade-/smørblanding i æggene med en gummidejskraber. Sigt mel og lakridsgranulatet og rør det godt igennem i dejen.
Fyld dejen i portionsformet silikoneforme (ca. 75 g i hver) og drys med de hakkede mandler. Kom brownierne i i ovnen og bag dem i ca. 25 minutter. De skal – som de fleste chokoladekager – tages ud, mens den er lettere ubagt i midten, dvs. at når du stikker en strikkepind i kagen, skal der hænge lidt dej fast på den. Hold derfor øje med dejen undervejs.
Ingredienser
200 g sukker
400 g hvid chokolade
15 g rålakrids granulat
200 g smør
375 g hele æg - ca. 6 stk
120 g mel
50 g mandler