Sådan gør du
Varm en stor pande op med en smule olie og smør, og steg det saltede flæsk, til det er let sprødt, men stadig mere fast end hårdt – ca. 3-4 minutter på hver side.
Skær løget i skiver, og æblerne i både. Hvis der er store mængder fedt på panden, så hæld lidt af, og steg derefter løget let mørt i det resterende fedt.
Tilsæt æblebåde sammen med sukker og timian, og steg videre i 6-7 minutter, indtil æblerne får farve og er møre.
Smag til med salt, peber og eddike – husk, flæsket er saltet, så vær forsigtig med saltet.
Ingredienser
400 g letsaltet flæsk skåret i 8 ca. 1⁄2 cm tykke skiver (fås hos slagteren)
vindruekerneolie og smør til stegning
1 løg
4 cox orange æbler
1 tsk sukker
1 tsk timianblade
salt og peber
2 spsk æbleeddike