Vi er vilde med vores hjemmebagte toastbrød, som giver din toast mere smag og tekstur. Vi bager med fuldkornsmel - prøv dig frem med forskellige typer for at finde din favorit.

Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Rør både gær og honning i vandet. Tilsæt alt mel samt salt og rør det sammen til en ensartet dej. Har du en røremaskine ælter du i 10 min.

Overfør dejen til en smurt brødform og stil på køl natten over.

Bag brødet ved 180° til det er færdigt (det skal være 99° i centrum - og brug gerne et stegetermometer til at tjekke efter). Det tager ca. 40-45 minutter. Lad brødet køle af i formen (for at få bløde sider).

Ingredienser

580 g hvedemel
50 g g fuldkornshvede (fx ølandshvede, emmer, rug eller purpurhvede)
13 g salt
6 g gær
550 g vand
1 spsk honning


Bageskolen

Her har vi samlet al vores viden inden for brød, korn og bagning.

 • Boller uden gluten fra Meyers Glutenfri Bageskole

  Sådan gør du

  Glutenfri bagning

  Tips og tricks

  Når du bager glutenfrit, handler det om brøddeje med ekstra meget vand og et sæt enkle teknikker, der gør dig i stand til at bage alt fra luftige surdejsboller og rustikke landbrød med mørk skorpe og saftig krumme til sprøde pizzabunde, klistrede kanelsnegle, smørbagte scones og hindbærsnitter, der giver deres hvede- og rugbaserede slægtninge kamp til stregen. Vi har her samlet et udvalg af vores bedste tips og tricks, så du kan få succes i det glutenfri hjemmebageri.

  Læs mere
 • Q&A

  Husmoderservice - spørg om bagning

  Få svar på alle dine spørgsmål

  Med Meyers Husmoderservice kan du få svar alle dine spørgsmål om madlavning og bagning. Måske er det første gang, du stifter bekendtskab med surdej, måske driller croissantdejen eller måske føler du dig ikke helt sikker på hævning, ælteteknikker og bagetider. Det kan også være, du bare har brug for ny inspiration og et saftigt kokketip.

  Vi har kokke- og bageeksperter klar ved tasterne, hvis du skriver til madsnak@meyers.dk