Tilbage til opskrifter

Tærte med skalotteløg og gedeost

  • Opskrift på svampetærte med skalotteløg og gedeost

En skøn tærte med skalotteløg, timian og gedeost. En perfekt bud på en frokosttærte med masser af smag og kraft. Server den evt. med en frisk grøn salat.

Bestil mad ud af huset til julefrokosten. Lad vores kokke stå for et vegetarisk julebord, hvor grøntsagerne spiller hovedrollen.

Bestil her

Sådan gør du

Vend de flækkede skalotteløg med olie, timian, salt og sort peber og steg dem gyldne og møre på en pande, med skærefladen nedad. Krydr med frisk timian, salt og sort peber.

Rør æg med mælk, salt, peber og brud af gedeost.

Kom lidt æggemasse i bunden af tærterne, læg de bagte skalotteløg i, dæk med æggemasse og bag tærterne gyldne og faste ved 180° i 15-12 minutter.

Ingredienser

250 g tærtedej
500 g skalotteløg
1 bundt timian
4 æg
2 dl mælk
salt
friskkværnet peber
200 mild gedeost