Tilbage til opskrifter

Stegt hornfisk med perlebyg, asparges og ramsløgspesto

Hornfisk er en dejlig spisefisk, som kan fiskes bæredygtigt. Og det er desuden en af de fisk, man nemmest kan fange selv, når den trækker ind langs kysterne fra midten af april til midten af juni. Fiskehandlerne har dem i sæsonen.

Skal vi levere maden til jeres sommerfest? Bestil sommermenuen ud af huset

Læs mere her

Sådan gør du

Ramsløgspesto

Blend ramsløgene med solsikkekerner, parmesan, citronsaft, og kun så meget olie, at blenderen kan få ordentligt fat. Blend til en ensartet masse, men ikke alt for længe. Smag til med salt og peber.

Du kan også lave ramsløgspesto i en morter, hvis du har en stor stenmorter. Hak bladene groft og stød dem sammen med de øvrige ingredienser. Tilføj olie gradvist, og smag til.

Perlebygsalat

Kog perlebyggen i letsaltet vand, til den er mør – det tager ca. 25 minutter. Skær rødløget i tynde både, og kog dem med byggen de sidste 2 minutter af kogetiden.

Hæld vandet fra perlebyggen, og vend den sammen med ramsløgspestoen. Skær de nederste 3-4 cm af de grønne asparges, og kasser dem. Skær aspar- gesene i 3-4 cm lange stykker.

Rens svampene med en børste, helst uden at skylle dem, og skær dem i kvarter. Steg ved høj varme i lidt olie i et par minutter, til de er gyldne. Tilsæt aspargesstykkerne, og steg 1-2 minutter mere. Vend asparges og svampe med perlebyggen.

Hornfisk

Udben hornfiskene (hvis din fiskemand ikke har gjort det for dig). Drys lidt salt på kødsiden af filetterne, og lad dem stå i 10 minutter. Skær fileterne i 8 stykker, skær et lille snit i skindsiden af hvert stykke, og fold dem sammen med skindsiden udad.

Steg hornfisken i lidt olie og smør ved mellemhøj varme. Tryk fisken ned med en paletkniv, så du får en flot ensartet stegeskorpe. Vend fisken, når den begynder at skifte farve til mælkehvid og let slipper panden. Steg i yderligere 2-3 minutter.

Ved servering

Snit ramsløgsbladene i lange strimler. Anret fisken på et fad med de snittede ramsløg og lidt af stegesmørret. Server med kornsalaten på siden.

Ingredienser

Ramsløgspesto

1 håndfuld ramsløg
50 g hasselnødder
50 g groftrevet parmesanost
saft af 0,5 citron
koldpresset olivenolie

Perlebygsalat

200 g perlebyg
1 rødløg
1 portion ramsløgspesto
1 bundt grønne asparges
250 g champignon (alternativt østershatte eller andre svampe)

Hornfisk

2 store hornfisk (alternativt rødspættefileter eller makrel)
1 spsk olivenolie
50 g smør

Desuden

4 blade ramsløg


CATERING

Vi står altid klar til at bringe lækker mad ud af huset til både små og store begivenheder. Vores cateringmenuer dækker over alt fra tapas og velkendte buffeter til jule- og nytårsmenuer. Altid med sæsonens allerbedste råvarer i centrum, håndplukkede delikatesser og med hjælp fra vores dygtige kokkes gode idéer, er vi klar til at løfte madoplevelsen til dit arrangement til helt nye højder. Til vores menuer benytter vi altid nøje udvalgte råvarer. Vi samarbejder med små, lokale fødevareproducenter, der sikrer os delikatesser og råvarer af højeste kvalitet.

Foruden maden leverer vi med glæde både remedier og bemanding, og således er der blot tilbage for jer at nyde hinandens selskab samt en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Meyers Catering 2024

VI TILPASSER MENUER TIL DIT ARRANGEMENT

At invitere til fest er en enestående begivenhed, der kræver den helt rigtige menu. Og det gør ikke noget, hvis gæsterne taler om maden længe efter, at festen er forbi. Vi gør os umage for, at du kan få præcis den menu, der passer allerbedst til netop din fest. Hvad end du holder uformel sommerfest i haven, bryllup med højbord og sølvbestik eller har inviteret til vegetarisk festmiddag derhjemme.

Vores team af kokke og eventplanlæggere er oppe på tæerne og klar til at arbejde tæt sammen med dig, så vi i fællesskab kan skræddersy den perfekte menu præcis, som du drømmer om. Uanset om du holder festen derhjemme med familie og venner, eller du er ansvarlig for den helt store firmafest har vi gode idéer til, hvordan maden kan komplimentere netop dit arrangement bedst muligt. Har I særlige behov, allergier eller præferencer ser vi det som en spændende udfordring til at præsentere nye smagsmæssige oplevelser for jer, og vi har mere end tyve års erfaring med at sætte rammerne for festen baseret på jeres tema, budget og stil. 

Altid med sæsonens allerbedste råvarer i centrum, håndplukkede delikatesser og med hjælp fra vores dygtige kokkes gode idéer, er vi klar til at løfte madoplevelsen til dit arrangement til helt nye højder.

Kontakt os i formularen herunder for at høre nærmere og begynde planlægningen af din næste fest.

Få et tilbud på din menu

 • Personlige menuer tilpasset din begivenhed

 • Sæsonens allerbedste råvarer

 • Hensyn til allergener og særlige madpræferencer

{{message}}

Få et tilbud

Bestil skræddersyet catering til din næste fest

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

LEVERING I JYLLAND OG PÅ FYN

Vi leverer vores Julefrokost til Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Vores Juleaftensmenu og Nytårsmenuer leveres i hele landet.

Menuerne Tapas, Buffet, 3-retters menu samt Receptionsmenu leveres ikke i Jylland og på Fyn på nuværende tidspunkt.

 • Kontakt os

  hvis I har spørgsmål til vores menuer.

  E-mail: post@meyers.dk
  Tlf. nr.: 39 18 69 00

  Mandag - torsdag: 09:00-17:00
  Fredag: 09:00-18:00
  Lørdag: 10:00-18:00
  Søndag: 10:00-14:00

 • Høj kvalitet og smag

  Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer lige til døren i Storkøbenhavn og omegn

 • Professionelle kokke og tjenere

  Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken

Bestil catering til din næste fest

Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer vi catering til din fest. Du skal måske snart afholde 2024’s fester eller begynde forberedelserne. Meyers cateringmenuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider. Vi leverer mad ud af huset i København og omegn, herunder hele Nordsjælland, Roskilde, Hillerød og andre byer på Sjælland. Desuden leverer vi også i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg og Skanderborg, Horsens og Vejle. Her kan du se, hvor vi leverer til samt finde priserne for leveringVi leverer mortensaftenmenuen, julefrokosten, konfirmationsmenuen, juleaftensmenuen og nytårsmenuen til hele landet fra 125 kr. Her kan du se, hvor vi leverer til samt finde priserne for levering.  

Hvad er catering?

Et cateringfirma leverer færdigtilberedte måltider til alt fra små til større arrangementer. Når I skal holde fest, er der mange ting, der skal planlægges, og der kan vi yde jer denne cateringservice, som sørger for en gastronomisk madoplevelse, som selskabet sent vil glemme. I lader vores dygtige kokke i Meyers klare alt køkkenarbejdet, og så kan I læne jer tilbage og nyde selskabet til den store dag. Du skal blot vælge, hvilken menu som passer til din fest – skal det være en klassisk menu, eller skal det være grønnere og dermed en vegetarisk menu? Kontakt da også vores kundeservice for at finde inspiration. Bestil catering til fest og få nemt leveret en hel menu lige til døren. Vi leverer catering til København og omegn samt til Aarhus og omegn. Bestil catering til fest og få nemt leveret en hel menu lige til døren

Nordisk catering af sæsonens bedste råvarer

Vi tror på, at vi gennem det gode måltid - som, vi mener, består af friske, lokale råvarer og er tilberedt af kokke med forkærlighed for madhåndværket - kan skabe mere livsglæde. Vores værdier står stærkt i det nordiske køkken, og vores passion er at skabe forrygende måltider, som er bæredygtige og beskytter biodiversiteten. De bedste råvarer fås lokalt og i sæson - og så kommer de fra vores samarbejdspartnere af mindre gårde i Danmark. Derfor er vores cateringmenuer også lavet af sæsonens mest friske råvarer. Bestil derfor ægte nordisk catering og få leveret menuen lige til døren. Med festmad ud af huset fra Meyers sikrer du dig, at både du og dine gæster får et gastronomisk minde, der ikke vil gå i glemmebogen.  

Vegetarisk catering

Den grønne agenda har altid spillet en stor rolle i vores udvikling af menuer, og du vil derfor altid kunne finde en vegetarisk version af de cateringmenuer, vi tilbyder. Vi tager stort stolthed og glæde i at kunne tilbyde vores kunder de bedste grønne retter og måltider, hvor grøntsagerne spiller førsteviolin. Vores kokke har også genskabt de helt klassiske højtidsmiddage til grønne smagfulde måltider, hvor der er knald på duft og umami.   

Catering service, der løfter stemningen

Hvis du drømmer om at holde en mindeværdig fest, så er godt selskab, nærvær og god stemning helt centrale ingredienser. Det gode selskab kan vi ikke hjælpe med, men til gengæld kan festmaden fra vores catering være med til at løfte stemningen og bringe dig og dine gæster tættere sammen. Mad ud af huset vil lette presset for selv den mest erfarne vært eller værtinde. 

Vores catering kan laves til alle slags fester - den store formelle og den lille i haven. Uanset omfanget af mad til festen, er vores dygtige kokke klar til at tilberede både den elegante 3-retters, den smagfulde buffet og den nemme receptionsmenu. Så er du sikret, at dine gæster går fra festen med sanselige madoplevelser i bagagen og med mætte og tilfredse maver. 

Bestil mad til dine kommende fester i 2024.