Sådan gør du
Fremgangsmåde sous vide knoldselleri
Grøntsagerne skylles, skrælles og skæres i mundrette stykker.
Alle ingredienser kommes i en vakuumpose og vakuumpakkes.
Tilbered knoldsellerien ved 84 grader i 50 minutter.
Sådan samler du retten
Tænd ovnen på 180 grader (over og under varme).
Kom den tilberedte sous vide knoldselleri i et fad med lagen fra vakuumposen. Tilsæt derefter 1 spsk. olie til knoldsellerien.
Sæt fadet ind i den 180 grader varme ovn i ca. 5-10 minutter.
Tag fadet ud af ovnen og lad det afkøle let inden, at sellerien vendes med spinaten og toppes med krystalost samt valnødder.
Ingredienser
Ingredienser til sous vide knoldselleri
300 g knoldselleri
60 g æbler
1 tsk Meyers æblecidereddike
1 tsk røgsalt
40 g Meyers æblemost
3 g frisk timian
Resterende ingredienser
40 g valnødder (ristet og hakket)
1 stor håndfuld spæd spinat eller baby spinat
40 g krystalost f.eks. vesterhavsost
Koldpresset rapsolie