En nem lille opskrift på en let, frisk og skøn sommersild. Meyers gammeldags modnede marinerede sild er perfekte til denne opskrift, da lagen er mildt krydret og derfor ikke kun smager af eddikelage. Krydderierne i lagen som dild, allehånde og laurbær, toppet med æblecidereddike, giver kant og dybde til retten.

Få maden leveret til påskefrokosten. Menuen er hjemmelavet fra top til bund og klar til servering hjemme hos dig.

Se årets påskemenu her

Sådan gør du

Rist rugbrød på en pande evt. med lidt smør. Det ristede rugbrød smøres med friskost og herpå lægges en flot hel sildefilet. Toppes med tern af asier, tynde skiver af radiser og skåret purløg. Slut af med friskkværnet peber og en smule jomfruolivenolie.

Ingredienser

4 stk marinerede sildefileter - Meyers, eller en anden gammeldagsmodnet sild
4 skiver kernerigt surdejsrugbrød
100 g friskost smørbar
8 stk radiser
4 spsk syltede asier - Meyers. Drænet og skåret i små tern
Skåret purløg
Jomfruolivenolie
Friskkværnet peber