Sådan gør du
Pil løget, og skær bunden af fenniklen. Skær løg, fennikel, tomater, peberfrugt, aubergine og bladselleri i grove stykker. Steg grøntsagerne i olie ved mellem varme i 15 minutter, til de er gyldne, gerne længere. Hvis det bliver for tørt undervejs, så tilføj et par spsk. vand. Tilsæt basilikum, pinjekerner, rosiner, tomatpure og rødvinseddike, rør det godt sammen, og lad det simre i yderligere 10 minutter. Smag til med salt, peber, sukker og evt. mere rødvinseddike.
Ingredienser
1 løg
1 fennikel
200 g tomater f.eks. blommetomater
1 rød peberfrugt
1 aubergine
2 bladselleri
olivenolie
1 håndfuld basilikum
50 g pinjekerner
50 g sultana rosiner
2 spsk tomatpuré
4 spsk rødvinseddike
havsalt
Friskkværnet peber
sukker